Bio je zaljubljen u ovu prelepu plavušu od svoje desete godine, ali ovakvu njenu reakciju kad ju je zaprosio nije očekivao (VIDEO)

Mladić iz Nju Džersija odlučio je da zaprosi svoju devojku na originalan način. Ipak, saznajte da li je ona rekla "da"

  • 10

Par iz Amerike, Sem Makarone i Džesika Barsikeli bili su u vezi od petog razreda osnovne škole. Sem je konačno odlučio da zaprosi svoju dugogodišnju devojku, ali znao je da to mora da uradi na originalan način.

ODOH DO WC-A, BRZO ĆU: Dečko ju je ostavio da sama gleda film u bioskopu, a onda je doživela nešto NAJLUĐE u životu! (VIDEO)

On je 2014. osmislio plan. Odlučio je da sa kaže svojoj devojci da je njegovim prijateljima i rođacima muzičarima potrebno dvoje mladih koji će glumiti zaljubljeni par u muzičkom spotu.

Džesika je pristala na to, ali nije imala predstavu šta se iza tog krije. Veći deo spota snimljen je u Filadelfiji, dok je završna scena ostavljena za jedan italijanski restoran u Nju Džersiju, odakle su i Sem i Džesika.

- Ti si najslađa, najlepša i najpametnija osoba koju znam. Ponekad si i jako duhovita. Svakog dana me motivišeš da budem najbolja osoba koja mogu da budem. Želim da provedem svaki dan s tobom do kraja života - rekao joj je prije nego što je pitao da se uda za njega.

Pogledajte i kako je Džesika reagovala:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA