ISPUPČENE, HRAPAVE, DLAKAVE: Ovo je 8 tipova BRADAVICA, a kakve su vaše?

Da ženske grudi dolaze u bezbroj veličina i oblika, to svako zna. No, bradavice su obično najsakriveniji deo i malo ko ima uvida u to kakve sve one mogu da budu

  • 6

Sigurno ste već upoznati s tim da postoje različite vrste ženskih grudi, ali postoje i različite vrste bradavica, tačnije, osam tipova, s tim što neke žene mogu biti i kombinacija dva tipa.

Ovako izgledaju SAVRŠENE GRUDI

Pet tajni koje kriju vaše bradavice!

Saznajte kakve sve postoje, pa pronađite svoje.

1. Isturene

One vire nekoliko milimetara od areole i mogu postati čvrste i još isturenije kada su stimulisane ili kad je hladno.

2. Ravne

Ove bradavice ne vire nimalo, osim ako su stimulisane ili je hladno.

Foto: vasi.net Foto: vasi.net

3. Nadute

Kod ovih bradavica cela areola je ispupčena, a ne samo bradavica. Kao i ostali tipovi i ove bradavice se stvrdnu i ispupče kad su stimulisane ili kad je hladno.

4. Uvučene

Ove bradavice su obrnute od ispupčenih, odnosno uvučene su. Ponekad je moguće da se ispupče, kad su stimulisane i kad je hladno, ali nekad je mišići oko nje zatežu i sprečavaju.

Foto: vasi.net Foto: vasi.net


5. Kombinovane

Događa se kod nekih žena da je jedna bradavica isturena, a druga uvučena, ali u slučaju da to nije bilo oduvek tako, već je nastala neka promena, treba se obratiti lekaru i proveriti.

6. Hrapave

Ovo su bradavice koje po sebi imaju male kvržice, odnosno čvoriće. To su u stvari žlezde koje ima svaka žena, ali kod nekih su, jednostavno vidljivije.

Foto: vasi.net Foto: vasi.net

7. Dlakave

Dlake na bradavicama, takođe, ima svaka žena, ali kod nekih su vidljivije, veće, tamnije... Sasvim je bezbedno iščupati ih pincetom.

8. Treća bradavica

Kod jednog malog broja žena negde oko grudi može da se formira treća bradavica. Nekad ona izgleda kao malo veći mladež, a nekad izgleda skoro isto kao i dve normalne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....♡....ivana

    19. jun 2016 | 06:27

    1

  • Laki

    21. jun 2016 | 04:38

    Drage zene sve su lepe veruj te ali naj bitnije je da su jako osetljive jer su veoma vazan deo u predigri za nas muskarce da vidimo da uzivate dok ih stimulisemo a oblik velicina nisu bas toliko bitne!

  • Mala

    19. jun 2016 | 14:41

    Moje su 2,a volela bih da su 1.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA