DA LI SU SRPSKI MUŠKARCI IMPOTENTNI? Ako je verovati ovom istraživanju, loše nam se piše!

Najnoviji, nimalo laskavi, statistički podaci udariće gadno na naš nacionalni ponos. Iako to ni u ludilu neće priznati, Srbi baš i nisu najzadovoljniji svojim mogućnostima u spavaćoj sobi

  • 16

Muškarci u Srbiji kupuju preparate za potenciju mnogo više nego što to čine muškarci na Zapadu, a među korisnicima sve je više tinejdžera, kaže statistika.

Kad stigne u ove godine, SVAKI DRUGI Srbin ima PROBLEMA S EREKCIJOM!

Prema toj statistici, samo tokom prošle godine u Srbiji je potrošeno 4.5 miliona tableta za impotenciju, a glavni konzumenti su muškarci u takozvanim "najboljim godinama", između 35. i 50. godine života.

- Treba imati u vidu da se preparati za potenciju u Srbiji kupuju više i češće nego, recimo, na zapadu. Tamo je za njih neophodan lekarski recept, dok se kod nas, iako je takođe potreban recept, to ne poštuje, pa su ovi preparati dostupni u svim apotekama u slobodnoj prodaji - kaže Gordana Popović, seksolog i urolog za Alo.

Seksualna nemoć se leči, a evo i kako

Glavni problem je što u Srbiji ove preparate sve češće kupuju tinejdžeri i mlađa populacija muškaraca.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Razlozi za to su uglavnom psihološke prirode, strah od nedovoljno snažne erekcije, kratkog trajanja odnosa, tj. preuranjene ejakulacije i želja da se ostavi impresivan utisak kod partnerke - kaže doktor Popović.


MUŠKARCI, OPREZ: Lekovi za potenciju izazivaju rak!

Prema njenim navodina, postoje lekovi za potenciju koje ne bi trebalo koristiti bez konsultacije s lekarom, jer mogu izazvati komplikacije po zdravlje. U tu grupu spadaju najpopularniji sildenafil i tadalafil, ali i drugi lekovi sumnjivog proekla. Međutim, postoje i oni na biljnoj bazi, čiji su neželjeni efekti manji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :-)

    27. jun 2016 | 14:01

    Budite vrlo oprezni kod korištenja ovakvih lijekova, imaju mnogo neželjenih efekata, među kojima je svakako zakrčenje krvnih sudova najopasnije. Čuvajte svoje zdravlje. Jer su neke promjene nepovratne.

  • EU

    27. jun 2016 | 14:32

    Nema potentnijih muškaraca od Albanaca i plodnijih žena od Albanki to su pokazala EU istraživanja a i to da su Bosanci najlepši i najvitkiji a Srpskinje najlepše!

  • Fil

    27. jun 2016 | 14:13

    Muskarci u Srbiji su ugrozeni. Vlada veliki strah od zenske nadmoci. Dolazi matrijarhat....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA