Meni je 20 godina, a moj dečko ima 60! Možda jeste mlohav, ali sve mi žene zavide!

Upoznala ga je kad joj bilo samo 17 godina i odmah se zaljubila. Zbog njega je prekinula kontakt s familijom, ali to je neće sprečiti da se uda za njega

  • 9
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kada je imala svega 17 godina, Leja Senibaldi je na probi benda svog oca upoznala njegovog prijatelja, Resa Bensona. Čim su se pogledali u oči, znali su da su “srodne duše”. Sve bi to bilo u redu da on nije od nje stariji čitave četiri decenije!

BEZ STARCA NEMA UDARCA: Moj muž ima 24 godine više od mene, a razbijamo se od seksa (FOTO)

ISPOVEST DEDE (85): Oženio sam se s 40 godina mlađom, ali mi je POBEGLA, NIJE HTELA U KREVET SA MNOM!

Dugo su se dopisivali preko Fejsbuka, ali kad ih je Lejin tata otkrio, prekinuli su komunikaciju, da bi se ponovo sreli godinu dana kasnije, kada je Leja postala punoletna.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Čim mi se pružila prilika, otkrila sam mu svoja osećanja i bila sam na sedmom nebu kada mi je rekao da i on mene voli – kazala je Leja, prenosi Daily Mail.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nažalost, njena porodica nije mogla da prihvati da je ona s toliko starijim muškarcem, pa ona sada ni sa kim od njih uopšte ne govori i ne viđa se. Ali, ne žali zbog svoje odluke.


- Kad su mama i tata otkrili da se dopisujem s njim na Fejsbuku, odmah su pomislili da me on na neki način zlostavlja ili na nešto primorava. Zabranili su mi da budem u kontaktu s njim, a sami su prekinuli dugogodišnje prijateljstvo. Ali, oni ne razumeju da se mi mnogo volimo – otkriva ona.

Ovaj neobičan par izaziva mnogo pažnje i komentara gde god da se pojave.

- Ljudi stalno bulje u nas, ali nama to uopšte ne smeta. Samo se sočno poljubimo, što njih po pravilu šokira. Nama je to zabavno, jer znamo da ne radimo ništa loše – priča ona i dodaje.

- I starije i mlađe žene mi zavide što sam s njim, jer je on neverovatno privlačan muškarac. Res je savršenog zdravlja i još bolje forme, a u spavaćoj sobi je bog. Planiramo da se venčamo, čim završim fakultet – kaže ona.

Šta bi ste vi rekli mladoj devojci koja se zaljubila u toliko starijeg muškarca?

Saznajte i da li letnje avanture mogu da prerastu u ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    17. avgust 2016 | 15:51

    Što bi ikome smetao njen izbor, ako njima ne smeta?

  • Brka

    17. avgust 2016 | 20:13

    Potpuno ga razumem, mlado pilence lepe se prsti...

  • damir

    18. avgust 2016 | 16:40

    Ništa ti nemote bez viagre pazi da ne izdahne na tebi nemoj mu jaku dozu davat dok mu lovu ne izvuces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA