≫ 

Ovo su NAJVEĆE GREŠKE koje pravite u SEKS pozama i tako uništavate UŽIVANJE sebi i partneru

Mislite da sve znate u seksu? Koliko god bili samouvrereni, mislimo da uvek postoje neke stvari, koje bi mogli da primenite i vođenje ljubavi sa voljenom osobom učinite nezaboravnim

  • 2

Kliko puta ste čitali o najboljim pozama u seksu za nju, njega, za tipove sa malim penisom ili one obdarene. U koju god grupu da spadate, postoje stvari, koje možda radite pogrešno i zbog kojih je užitak gotovo prepolovljen i kod najobičnijeg odnosa.

 Sigurno niste čuli za ovu pozu, a upravo je ona ključna za vrhunski orgazam svake žene!

Žene, ako budete radile ovih 5 stvari, češće ćete doživeti orgazam

Kako da vam seks bude vrhunski ako je partner viši ili niži od vas

Svako od nas uživa u različitim seksualnim pozama za koje, u principu, znamo kako se izvode, ali neki od njih mogu biti još bolji ako se samo malo modifikuju.

1. Misionarska poza

Ova poza verovatno najbolje znate i mislite da su ovde greške gotovo nemoguće. Možda ste u pravu, ali evo saveta kako bi užitak bio bolji. Muškarcu se savetuje da se pomera tako da telom trlja o klitoris. Ovako neće fokus biti samo na penetraciji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

2. Poza 69

Uglavnom se praktikuje tako da muškarac leži na leđima, a žena je na njemu, što može da bude komplikovano. Najbolje je bi bilo da partneri legnu na stranu i koriste sve što imaju – ruke, usta, vibrator, promena intenziteta i ritma.


3. Otpozadi

Kod ove poze mnogi prave veliku grešku ako ne stave jastuk ispod laktova i skoncentrišu se samo na klasični dogi stajl. Savet je da se žena spusti na stomak i malo podigne zadnjicu, dok partner treba da legne otpozadi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Pod tušem

Seks pod tušem je definitivno precenjen. Nema dosta mesta, klizavo je i možete da se okliznete i nešto da slomite. Ispod tuša se dirajte, mazite, sapunajte, ljubite, ali ono glavno sačuvajte za bilo koje drugo mesto.

5. Analni seks

Postoji mnogo zabluda o analnom seksu, a jedna od glavnih je ta da boli. Ne, ne boli ako koristite lubrikante i partner je strpljiv. Analni seks ne bi trebao da uključuje bol ili krv, iako na početku možete osetiti malu neugodnost.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    25. april 2017 | 15:33

    U, vala ste dobri u SEXu!!!!!

  • bog vidi sve kad je bilo najteze natasinom prvom muzu posle udesa u saobracaju ona ga je ostavila fakticki polu ziva cak mu je i dijete otela volio sam natesu i njene brojne hitove ali ona je bez duse rodjena

    25. april 2017 | 00:35

    Imam 60 godina svesam poze probao svaka je dobra a sad ni jednu gotovo je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA