≫ 

Muškarci su počeli da rade jednu PODMUKLU stvar kako bi se osvetili SPONZORUŠAMA

Vazektomija je manji hirurški zahvat, koji se izvodi pod lokalnom anestezijom. Reč je o trajnom prekidanju protoka sperme iz testisa napolje pri ejakulaciji

  • 3

Vazektomija je postala novi trend među bogatašima, koji na ovaj način žele da se osiguraju od žene i neželjene trudnoće. Oni se na ovaj potez odlučuju, jer ne žele da plaćaju visoku alimentaciju za decu, koju su napravili tokom letnjeg odmora upuštajući se u neobavezujući seks sa nepoznatim devojkama.

 Stiže muška pilula za kontracepciju!

Ovi muškarci su u 6. deceniji i doveli su svoje telo do savršenstva (FOTO)

OVI MUŠKARCI ĆE EKSPLODIRATI SVAKOG TRENA: Jedan trend se uvukao među jači pol u Srbiji, a ženama se uopšte ne sviđa (FOTO)

Prema pisanju Njujork Posta, imućni muškarci, koji odmor provode u Hamptonsu tvrde kako žene željne bogatstva, sabotiraju njihovo seksualno iskustvo i namerno ostaju trudne. 

Jedan od njih je Skot, 30-godišnji model koji zarađuje više od 500.000 dolara godišnje. On tvrdi kako tokom leta završi s desetak devojaka, od kojih 20 odsto želi da po svaku cenu zatrudni.

- Žene žele scenario iz priče o Pepeljugi, da žive srećno do kraja života, ali u ovom trenutku nisam spreman da se obvežem na to - rekao je Skot.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis


Aleks je odlučio da se podvrgne vazektomiji nakon što je prošle godine devojka s kojom se upustio u sekualni odnos namerno, usred seksa, skinula kondom.

- To nije kao polno prenosiva bolest koju možeš da izečiš. To je dete - rekao je Aleks, oženjeni otac dvoje dece.

Urolog sa Menhetna Dejdvid Šusterman smatra da devojke uglavnom "napadaju" bogatije muškarce.

- Takva se iznuđivanja neprestano događaju. Žene trče za njima, ostaju trudne i zahtevaju izdašne alimentacije. Ja nikad nisam doživio da siromašan muškarac traži da ga podvrgnem vazektomiji. Bogati muškarci su deo populacije koji se najčešće iskorišćavatava - ispričao je Šusterman.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA