Jedan od dvojice muškaraca na ovoj slici je žestok u seksu, sa njim akcija traje 3 PUTA DUŽE! Ne, nije on

Ako želite nezaboravan seks, zaboravite na tipa sa izvajanim telom, koji podseća na Mistera univerzuma. Nađite nekog bucka sa pivskim stomakom i nećete se pokajati

  • 16

Muškarci sa velikim stomakom bolji su ljubavnici od onih sa savršenim trbušnjacima, potvrdilo je istraživanje sa turskog univerziteta Ersijes.

 Koliko stvarno treba da traje NORMALAN SEKS? Rezultat će vas iznenaditi

Kinezi najizdržljiviji u seksu, Hrvati na dnu lestvice, a Srbi još gori!

Naučnici su do ovog zaključka došli prostom računicom - seksualni odnos sa prvom grupom pripadnika jačeg pola duže traje.

Dokazano je da osobe sa pivskim stomakom, većim indeksom telesne težine i obimom struka većim od 92 cm u proseku mogu da izdrže penetraciju 7,3 minuta.

Za razliku od njih perfektno razvijeni tipovi sa ravnim stomakom do vrhunca dolaze tri puta brže, odnosno njihov odnos je trajao jedva dva minuta.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Razlog je vrlo jednostavan – salo na stomaku ukazuje na povišen nivo estradola, ženskog seksualnog hormona koji pomaže kod ostvarivanja orgazma. Mršavi tipovi ga nemaju u tim količinama i obično prerano ejakuliraju.


Osim trbušnjuka, još neke stvari doprinose većoj izdržljivosti. Naime, istraživanja pokazuju da seks duže traje s muškarcima koji su obrezani, kao i kod onih parova koji koriste kondome.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA