≫ 

Jedan ima 29, a drugi 62 godine i otkrivaju ženama da li je seks bolji sa mlađim ili starijim muškarcima

Gledanje na seks se menja tokom života, što zbog iskustva, što zbog nekih drugih stvari koje s godinama postaju prioritet

  • 4

Dvojica muškaraca iskreno su ispričala kako izgleda njihov seksualni život, kakav im je libido bio pre, a kakav je sada. Kažu da im se pogled na seks menjao tokom godina.

Ako se prepoznate u ovih 6 stvari, vi ste seksualni zavisnik

Imam 57 godina i tek sad UŽIVAM U SEKSU!

Sem Parker (29), samac

Mnogi filmovi ismevaju libido muškaraca mojih godina, kao na primer film "Američka pita". Moj libido je bio pokretačka snaga i krivac za većinu najglupljih pogrešaka koje sam napravio u poslednjih deset godina.

Mit je kako muškarci razmišljaju o seksu svake tri minute. Kod mene je to svakih 30 ili svakih 20-ak minuta u letnjim mesecima.

Sad se prave prvi koraci, pokušava da pronađe posao i dom, a seks i nije toliko bitan. Muškarci u svojim kasnim 20-im godinama uglavnom troše sate i sate kako bi izgradili karijeru, a rezultat toga je to da postaju manje raspoloženi za seks na kraju dana.

Ako ste dovoljno srećni, zaljubite se negde u svojim 20-ima i seks iznenada postaje zajednička avantura. Ja imam skoro 30 godina i sve više osećam kako samo želim da se smirim s jednom osobom, a ne da jurim okolo i tražim seks.

Foto: Pixabay

Kozmo Lendesman (62), bio je u braku dva puta

Ja sam 61-godišnji muškarac s libidom tinejdžera koji luduje za seksom. To nije razmetanje, samo pošteno sve priznam. Kad sam bio tinejdžer mislio sam da će sa 60 moj seksualni život biti gotov. Verovao sam kako ljudi u tim godinama nemaju polne odnose, već samo sećanja na njih.

Ko bi imao polni odnos s nekim starim čovekom, sede kose, klimave čeljusti i obešenog trbuha, mislio sam tada.

A onda za moj 60. rođendan seksi plavuša (45) me odvela u hotelsku sobu u Londonu. Imali smo prekrasno, bučno i veselo popodne. Iskreno mogu reći da kao 60-godišnjI muškarac imam još bolji seks nego kad sam bio u 20-ima.

Zašto? Imao sam sreće da u svom životu sretnem niz predivnih ženaa i držao sam se pravila: "Nikad se ne nalazim s mladim ženama, mlađima od 45 godina".

Osim toga, po mom iskustvu starije žene su bolje u krevetu. One imaju prirodnu lepotu i samosvesnu senzualnost. Isto tako, što ste stariji, postajete iskusniji. Ja sam opušteniji, imam više samopouzdanja i znam kako da zadovoljim ženu u spavaćoj sobi. Mladi muškarci nemaju pojma o ženskoj anatomiji.

Nemojte me pogrešno shvatiti, seks bez ljubavi može biti super, ali nema ništa bolje od seksa s ljubavlju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA