FALI VAM ZAGRLJAJ U SPAVAĆOJ SOBI? Iznajmite dečka za 364 dolara

Da su Japanci verni sledbenici nekih potpuno bizarnih trendova, već je vrlo dobro poznato. A jedan u nizu takvih jeste i servis "Soini-ya Prime" koji pristiže u pomoć usamljenim damama

  • 3

Vrlo slično kafiću u kojem možete unajmiti devojke za maženje, ovaj servis nudi unajmljivanje mladih muškaraca koji će s usamljenim klijentkinjama čak i prespavati u istom krevetu, ali bez seksualnih konotacija. Njihova je politika precizna i jasna. Vode se idejom da ponekad noćima dame jednostavno žude za toplinom drugog tela - toliko da su spremne da plate potpunom strancu da s njima provede noć.

Ovaj servis u potpunosti je inspirisan televizijskom dramom "Shimshima", koja prikazuje život mlade žene koja posle razvoda ima problema sa spavanjem. Ona ubrzo otkriva da spava mnogo mirnije uz nekog muškarca. "Soini-ya Prime" svojim klijentkinjama nudi gotovo sve - od spavanja u istom krevetu, maženja, romantične večere i čišćenja kuće do spremanja večere u njenom domu.

Zaposlenima je zabranjeno da dodiruju klijentkinje po neprikladnim mestima, tuširaju se zajedno s njima, ljube se, fotografišu ili s njima kontaktiraju privatno. Početna cena za servis u trajanju od sedam sati iznosi 364 dolara. Maksimalna usluga od 12 sati iznosi 580 dolara.

Čisto da podsetimo, u Srbiji postoji servis "Iznajmi muža", gde dame mogu da dobiju čoveka od struke kojim se mogu pohvaliti svojim prijateljima.

(Hercegovina.info; Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SamuraiSx

    11. decembar 2012 | 14:32

    jao sta bi dala za ovo <3 majko mila *o* a tek da su korejci awww <3 jao holly Japan <3 blago svakome ko u ovome moze sad da uziwa tamo *o*

  • Vase Ime

    10. decembar 2012 | 12:54

    Iiiiiiiii...opet Kinezii. Sta reci ;) Ocekicano..naravno!

  • ducker

    10. decembar 2012 | 10:49

    Pa dobro,i njihovi muskarci su za jednokratnu upotrebu :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA