Mali vodič za telefonski seks

Ukoliko do sada niste probali telefonski seks, možda je pravo vreme da se upustite u divlju avanturu

  • 2

Seks preko telefona odličan je za veze na daljinu. Muškarci obožavaju kada im šapućete na uho preko telefona, a ukoliko kažete da na sebi imate samo čipkaste gaćice i seksi grudnjak, možete ih dovesti do ludila.

Istraživanje časopisa "Cosmopolitan" pokazalo je da čak 85 odsto muškaraca priželjkuje vruće razgovore sa svojom devojkom preko telefona. Telefonski seks savršen je za sramežljive, jer ukoliko se stidite da u krevetu vodite prljave razgovore, preko telefona ćete moći lakše da se opustite.

Razgovor možete da počnete s jednostavnim pitanjem poput "Šta imaš na sebi?", a ostatak vremena posvetite disanju u slušalicu i vrućem razgovoru. Nakon opuštanja dozvolite sebi da izgovorite sve što vam se mota po glavi, kako biste mu u detalje opisali šta "propušta".

Vruća šaputanja idealna su prilika da partneru opišete šta biste voleli da doživite u seksu. Nakon razgovora, pošaljite mu seksi poruku ili MMS. Time nećete samo da probudite strasti, nego ćete uspeti da razbijete rutinu i da učinite vezu otpornijom na prevaru

Šta on zapravo želi da radi u krevetu

Telefonski zapravo predstavlja "prozor" u um vašeg partnera i nakon vrućeg razgovora, koji će vam pokazati šta vaš partner potajno voli, još više ćete žudeti za svakim uobičajenim razgovorom koji vas očekuje.

Važno je poverenje

Jedna od najvažnijih stvari je da verujete osobi s kojom se upuštate u seks preko telefona, jer na taj način delite najintimnije maštarije. Ako se osećate nesigurno, sve može da krene pogrešnim putem.


Što detaljnije, to bolje

Kada je u pitanju telefonski seks, treba da se fokusirate na detalje, kako biste partneru u glavi mogli da stvorite što bolju sliku. Recite mu šta sve priželjkujete da vam uradi, slikovito mu objasnite šta imate na sebi, gde se nalazite u trenutku razgovora, gde želite da vas dodiruje i slično.

( Tamara Milić / 24sata.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mani

    5. mart 2013 | 16:55

    Sve ovo mi je vec poznato ima'l sta novije ?????

  • Марко Васиљевић

    7. mart 2013 | 10:21

    Cuj ovo telefonski seks, pa da postoji telefonski seks ja bi imo na svakom cosku steker za telefon. Ja debila mati moja mila xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA