Robijaši su izmislili ovu seks igračku, a sada je zaludela ceo svet: "Delfin" je samo za najhrabrije

Kada su u pitanju seks igračke i zadovoljenje partnera izgleda da je sve dozvoljeno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sanja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivana NS

    24. februar 2020 | 09:19

    Prvi put sam to probala sa bivšim i samo sa njim, razumite što ga ne imenujem, reći ću samo da je iz Bačke Palanke. U početku sam se uplašila šta je to da nije neka bolest u pitanju? Kvrga na penisu naspram glavića, ju! Na svoj način, lepo mi je objasnio kakva mu je namena i da pruža užitak u sexu kako curama, tako i momcima, obostrano uživanje s' tim što se lakše dolazi do 'G' tačke i zato cure više uživaju. Da, uživala sam dok je imao to u penisu, iako mu je debljina bila ogromna. Vikendom je bio tu. Posle 4-5 god. kada se vratio iz S. Mitrovice sam je izbacio delfina iz polnog organa. Imao je jednog, polukružnog oblika veličine 2 cm. Stajao mu je na gornjoj strani penisa približno glansu (glaviću). Pitala sam ga zbog čega je izvadio, odgovorio je kratko i jasno, da nemam nameru svakoj devojci objašnjavati šta je to. Sada ima dosta klinika gde ti to ugrade silikonski bez rizika, ili prosto kupiš durex play prsten i užitak je, pa skoro isti, rekli bi pa ono znaš, ali delfin je, delfin! Kad imaš ugrađen delfin i spavaš sa devojkom koja nije probala, ta više nikad neće biti ista, jer običan penis neće ni osetiti. Srećom od mog bivšeg je dug 19cm a debeo 16,5cm i bez delfina ga itekako osećam. Volela bih da mi se nekad javi čisto bez obaveza, samo sex. Ali trenutno imam momka, a bivši živi čudnim kodexom života, ne petlja se sa zauzetim devojkama i udatim ženama, blago slobodnim. Toliko o mom srećno, tužnom iskustvu. Ako ovo pročitaš javi se, ostaviću ga, uvek si bio ti D.M.!

  • Sanja

    30. decembar 2018 | 11:21

    Volela bih da probam sa nekim ko ima delfina, ako ima nekog nek se javi.

  • Rile

    30. decembar 2018 | 11:10

    Robijasima to nije potrebno oni nisu imali koga da sexaju osim rucnog rada il ako su dvoica u celije pa izmedju se j...u

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA