Robijaši su izmislili ovu seks igračku, a sada je zaludela ceo svet: "Delfin" je samo za najhrabrije

Kada su u pitanju seks igračke i zadovoljenje partnera izgleda da je sve dozvoljeno

Komentari

  • Ivana NS

    24. februar 2020 | 09:19

    Prvi put sam to probala sa bivšim i samo sa njim, razumite što ga ne imenujem, reći ću samo da je iz Bačke Palanke. U početku sam se uplašila šta je to da nije neka bolest u pitanju? Kvrga na penisu naspram glavića, ju! Na svoj način, lepo mi je objasnio kakva mu je namena i da pruža užitak u sexu kako curama, tako i momcima, obostrano uživanje s' tim što se lakše dolazi do 'G' tačke i zato cure više uživaju. Da, uživala sam dok je imao to u penisu, iako mu je debljina bila ogromna. Vikendom je bio tu. Posle 4-5 god. kada se vratio iz S. Mitrovice sam je izbacio delfina iz polnog organa. Imao je jednog, polukružnog oblika veličine 2 cm. Stajao mu je na gornjoj strani penisa približno glansu (glaviću). Pitala sam ga zbog čega je izvadio, odgovorio je kratko i jasno, da nemam nameru svakoj devojci objašnjavati šta je to. Sada ima dosta klinika gde ti to ugrade silikonski bez rizika, ili prosto kupiš durex play prsten i užitak je, pa skoro isti, rekli bi pa ono znaš, ali delfin je, delfin! Kad imaš ugrađen delfin i spavaš sa devojkom koja nije probala, ta više nikad neće biti ista, jer običan penis neće ni osetiti. Srećom od mog bivšeg je dug 19cm a debeo 16,5cm i bez delfina ga itekako osećam. Volela bih da mi se nekad javi čisto bez obaveza, samo sex. Ali trenutno imam momka, a bivši živi čudnim kodexom života, ne petlja se sa zauzetim devojkama i udatim ženama, blago slobodnim. Toliko o mom srećno, tužnom iskustvu. Ako ovo pročitaš javi se, ostaviću ga, uvek si bio ti D.M.!

  • Sanja

    30. decembar 2018 | 11:21

    Volela bih da probam sa nekim ko ima delfina, ako ima nekog nek se javi.

  • Rile

    30. decembar 2018 | 11:10

    Robijasima to nije potrebno oni nisu imali koga da sexaju osim rucnog rada il ako su dvoica u celije pa izmedju se j...u

  • Mala

    30. decembar 2018 | 02:45

    Ovo je nesto sto je tako savrseno...

    • 24. februar 2020 | 10:06

      DaMol

      @Mala

      Obožavam te! Lepo si napisala! Dok sam boravio u mitrovici ugradio sam jednog od pleksiglasa polukružnog oblika i stavio ga što bliže glansu (glaviću) radi boljeg uživanja, obostranog. Jer ako se spusti skroz dole niže, nema efekta. Moj je 2 cm i taman je stao na sredinu ispred glansa, a ostalo je još po santimetar sa obe strane. Devojka, ne jedna već više njih su izludele. Samo kada probaš to, standardna dimenzija penisa ti nije ništa, osetiti je nećeš. Ovo je ipak napravljeno za žene koje su rađale i one malo promiskuitetnije. Mog delfina čuvam ko da je na Karibima, taman lepo zarastao, odomaćio se, a i devojke više ne postavljaju glupa pitanja. ju, šta ti je to, jel to bolest neka!? Reko sačekaj da se istuširamo, pa onda govori. Svako dobro ti želim i obožavam devojke otvorenog uma i slobodnih shvatanja! Pozzz!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA