Ovih 5 znakova će otkriti da li je vaša devojka BIVŠA PROSTITUTKA!

Možda izgleda smešno, ali mnogi muškarci su upali u ovu zamku i zaljubili se u bivšu prostitutku. Evo kako da je prepoznate

  • 10

Taman ste mislili da ste upoznali divnu devojku, koja tačno zna šta hoćete, povlađuje vam u svemu, a pritom je odlična u seksu. Sve vam izgleda kao da je previše dobro da bi bilo istinito i u pravu ste. Nije istinito. Ona je prostitutka u penziji.

ŠTA MU JE URADILA? Milioner bio sa prostitukom dva sata, onda je odlučio da je uzme za ženu

Znate kako policajci, kad nešto zabrljaju, odu u prevremenu penziju, pa postanu privatni detektivi. Tako i prostitutke odu u prevremenu penziju i postanu - nečija devojka.

S takvom devojkom sigurno ne biste želeli da budete, pogotovo kad je u pitanju vernost, jer ona je po pravilu verna onome ko ponudi najviše. Zato naučite kako da je prepoznate, pošto će se dobro kamuflirati u običnu devojku. Ovih pet znakova će je otkriti.

Opsednuta je novcem

Evo kako je naštelovan mozak jedne klasične prostitutke - priča o novcu, misli o novcu, sanja o novcu i jede novac. Novcem je najlakže možete zavesti i nikad neće odbiti poklon u vidu keša. Ona ima uslovni refleks da širi noge čim vidi lovu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Uvek traži nešto pre seksa

To može biti novac (koji joj treba za nešto) ili neki drugi poklon ili usluga. Jedno je sigurno, ne može džabe. Njihova strategija je da vam daju džabe prvih nedelju dana, dok vas ne navuku. Dobre su u krevetu i ne treba im dugo za to. Kad ste navučeni, kao narkoman, onda će početi da se prenemaže i polako će vas dovesti dotle da molite za seks, ali ga nećete dobiti dok ne učinite nešto za nju, obično to nešto ima vrednost u evrima. Seks je postao nagrada za ono što činite za nju.

Često koristi reči ku*va ili drolja

Kad god hoće da opiše neku svoju drugaricu koja ju je naljutila ili neku ženu koju ne voli, ona je naziva ku*vom ili droljom. Na takvim sitnicama se vidi šta njena podsvest projektuje i šta se nalazi unutra.


Nikad vas ne ostavlja samog sa svojim drugaricama

Otvoreno vam je rekla da ne veruje svojim drugaricama kad ste vi u pitanju, kao i da ne veruje vama. To je njeno prirodno stanje, ona veruje samo u novac, a vi ste njena zlatna koka koju neće prepustiti nekom drugom. Svaki put kad joj kažete da ste sreli neku njenu drugaricu, ona postane paranoična i počne da vas ispituje o tome - gde kad, kako, s kim je bila...

Hvali se kako je muškarci saleću 

Ako se otvorenoo hvali kako je muškarci saleću, kako je odlična u seksu i ljubomorna je kad vidi lepu i privlačnu ženu, radi se o prikrivenoj prostitutki. Ona to radi da bi naduvala samopouzdanje i da biste se osetili ljubomornim što privlači tolike muškarce. Tada ćete biti spremni da joj još više činite.

Pozivamo vas da u komentarima podelite svoje mišljenje o ovoj temi, napišete svoje ili nečije iskustvo ili iznesete neslaganje, ako mislite da se ovakve stvari ne događaju.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

(Telegraf.rs / ChrisLog)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica Bunić

    26. decembar 2015 | 16:51

    Po ovom su sve zene bivse prostitutke!

  • aceN

    26. decembar 2015 | 18:24

    Meznam bas za kurve, ali sopstvena zena je naj veca sponzorusa jer sve dobije a da se bas nesto i ne oznoji

  • Boki

    27. decembar 2015 | 10:28

    Mislim da devojku treba proceniti kao licnost, a ne na osnovu iskustva u seksu i sl. Ako druge devojke naziva droljama definitivno se ne radi o nekoj finoj curici, takodje ako novac ceni vise od ostalih vrednosti u zivotu to je negativna osobina. Ako je bila prostiutka ne znaci da je losa osoba, mozda je bila prinudjena, mozda zlostavljana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA