Ovi mali znaci otkrivaju da nećete raskinuti (GIF)

Neke sitnice otkrivaju da li će vaša veza opstati. Ako uočite problemčić sada, možda možete da ga rešite i svoju vezu pretvorite u srećnu i stabilnu, samo promenom sitnih navika

  • 1

Često znakovi stabilnosti veze leže u malim stvarima. Baš kao što sitnice ukazuju na to da li će vaš odnos pući, tako i neki znaci vrlo jasno mogu da vam kažu da ste imali sreće u ljubavi i da ste pronašli svoju srodnu dušu. Vreme je da proverite da li je to tako, pa ako osećate sledeće stvari, budite sigurni da ste naišli na pravu ljubav!

Zahvalni ste

hvala

Reći "hvala" jednako je bitno kao i kad su u pitanju one dve male, slatke reči, a to su dokazala i brojna istraživanja. Izražavanje zahvalnosti izuzetno je korisno za vaš odnos, jer ponekad je stvari bitno pokazati, ali i izgovoriti.

Poljupci

ljubljenje

Parovi, posebno oni u dugim vezama, često zaboravljaju koliko je važan poljubac i dodir. I za ove stvari je naučno je dokazano da mogu i te kako podići nivo vašeg zadovoljstva vezom.

Porodica i prijatelji

double date

Ako partner nema problema s izlascima s drugim parovima i druženjima s vašom porodicom, nema ni problema u vezi.

Seks

seks


Jedan o najjasnijih znakova stabilnosti u vezi je i to što redovno vodite ljubav, što parove čini srećnijima i zadovoljnijima. Dodatne bodove donosi i to ako spavate jedno blizu drugom.

S druge strane, postoje i neki znakovi za koje naučnici tvrdi da su pouzdan pokazatelj stabilnosti odnosa, dok su nama, najblaže rečeno, čudni.

Partnerovo zdravlje i pozitivnost

zdravlje

Jedno neobično istraživanje pokazalo je da partnerovo dobro zdravlje i pozitivni pogledi na život mogu da poboljšaju vaš odnos.

 Ženski filmovi

bridzit dzouns, brigitte jones

Ako dečku nije problem da tu i tamo pogleda s devojkom ljubavni film, a ponekad čak i da priča o njemu, 50 odsto je manja verovatnoća da ćete se rastati u iduće 3 godine, otkrilo je jedno drugo istraživanje.

Žena zarađuje više

lova, simsonovi

Za one parove koji imaju malu decu (do 7 godina), veće su šanse da će izbeći raskid ili razvod, ako žena zarađuje više od muškarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA