Da li biste vodili ljubav u sauni?

Za većinu ljudi sauna predstavlja oazu mira u koju mogu da pobegnu od naporne svakodnevnice, kako bi se relaksirali i svoje telo oslobodili od toksina. Međutim, neki imaju i druge ideje kada su ove prostorije u pitanju, pa su sada u nekim saunama zaposleni goli policajci

  • 36

Fitnes i spa centar u austrijskom gradu Lincu bio je primoran da uvede obezbeđenje zbog sve većeg broja prekršaja koji se događaju u njihovim saunama. Upravnici centra dobili su veliki broj primedbi svojih klijenata zbog parova koji u saunama upražnjavaju seks, što odstupa od svih pravila higijene.

Sada sve one koji su došli u saunu nadgleda jedinica poznata pod nazivom “goli policajci”, sastavljena od zgodnih momaka s peškirima oko struka, koji glume goste u saunama, zaduženi da hvataju "nestašne" parove na delu. U samo prvoj nedelji uhvatili su dva para, kojima je sada zabranjen pristup celom kompleksu.

Tako da, ako vam padne na pamet da se prepuštate strastima na ovakvom jednom mestu, nemojte! Mislite malo i na druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA