DEVOJKE: Vaš muškarac masturbira, a evo zašto, koliko često i kako!

Muškarci čak i kada pored sebe imaju partnerku koja im u potpunosti odgovara, nikada se neće odreći igranja sa samim sobom

  • 14

Dok su bili u tinejdžerskim godinama, muškarci su bili opsednuti masturbiranjem i devojke su to smatrale sasvim normalnom pojavom. Međutim, kada dođu u zrelije godine, žene obično misle da su oni sa tim prestali, jer sada imaju nekog pored sebe ko ih u potpunosti može zadovoljiti. Međutim, da li je to baš tako?

Muškarci umeju iz čiste dosade da se "zaigraju", ali njihove igre često umeju da budu podstaknute nekim sadržajem koji su videli na internetu ili nekim drugim situacijama koji ih jednostavno nalože.

Kod nekih to ume da bude često, dok kod drugih ne mora. Sve to zavisi od njihovog raspoloženja.

KAKO FRAJERI OČISTE NERED KOJI NAPRAVE?

Veliki broj njih uglavnom svrši u maramicu ili u ruku, ali ima i onih koji se posluže čarapom koju, bar većina njih, bace na pranje.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

DA LI MASTURBIRAJU POD TUŠEM DOK JE DEVOJKA U DRUGOJ SOBI?

To što ima devojku, ne znači da će njegovo igranje sa samim sobom prestati. Sasvim sigurno je da će on to uraditi dok njegova partnerka spava ili gleda televizor u drugoj sobi. Ipak, to uopšte ne znači da mu ona nije dovoljna, već da on ima veoma veliki libido.

KORISTE LI NEŠTO DRUGO OSIM SVOJE RUKE?

Iako se seksi igračke za muškarce veoma dobro prodaju, nijedan neće priznati da ih koristi. Međutim, svako će reći da ga njegova ruka najbolje zadovolji (kada je reč o igranju sa samim sobom), koja je ujedno i najprikladnija.


Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP

DA LI NEKADA SVRŠE SAMI PO SEBI?

Ovakve nezgode se događaju i onim koji su najveštiji u ovom "poslu". Zapravo, oni su srećni kada se to dogodi, jer je moglo da "odleti" u nepoznatom pravcu u sobi, što znači da bi oni morali da prevrnu celu prostoriju i očiste.

O ČEMU MAŠTAJU DOK MASTURBIRAJU?

Ovo već zavisi od toga kakvi su. Neki prilikom masturbiranja maštaju o svojoj devojci, drugi o nekoj drugoj osobi, a većina njih će se okrenuti pornografskom sadržaju na internetu. Ipak, postoje i oni koji će biti inspirisani nečijim profilom na nekoj od društvenih mreža.

(Telegraf.rs / Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija!

    4. mart 2015 | 12:18

    I zene to rade, ali se vesto kriju ;-)

  • racky

    4. mart 2015 | 13:22

    realno to svako radi ko tinejdzer sam i po tri puta na dan,sad poneki put kad ocu da iznenadi zenu bacim ga da nezna posle se dovatimo ko da cu ponovo da je zenim.

  • Slikar

    6. mart 2015 | 05:18

    Par puta me zena uhvatila. Bukvalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA