Janja trenira u Njujorku i pokazala je kako joj izgleda telo 2 dana pre porođaja, dva dana posle i nakon dva meseca. Fascinantno! (FOTO)

Žensko telo oduvek je bilo vredno divljena i obožavanja

  • 5

Žena je oduvek bila u centru pažnje zbog njene sposobnosti da začne i devet meseci u sebi nosi novi život koji će doneti na svet za šta je potrebno dosta snage i izdržljivosti. Janja Milutinović živi u Njujorku i jedan je od najboljih fitnes modela na svetu. Pre samo par meseci na svet je donela devojčicu, ali njeno telo ni po čemu ne pokazuje da se ona nedavno porodila.

AKO STATISTIKA NE VARA: Žene sa ovih 20 imena će ZATRUDNETI u 2018!

Ova mlada žena dostojna je svakog divljenja jer je pokazala da nema izgovora i da se sve može kad se hoće, pa čak i da se posle kratkog vremena povrati figura koju je imala pre porođaja. 

A post shared by Yanyah (Janja) Milutinović (@yanyahgotitmade) on

Janja je u trudnoći vodila zdrav život, a fotografija na njenom Instargam profilu pokazuju da nije odustala od vežbanja ni u poodmakloj trudnoći, te da je vežbala i dok je bila u bolnici.

A post shared by Yanyah (Janja) Milutinović (@yanyahgotitmade) on


Na svom profilu okačila je fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala neposredno pre i posle porođaja, a kakvo telo ima sada samo par meseci pošto je na svet donela njenu malu princezu.

A post shared by Yanyah (Janja) Milutinović (@yanyahgotitmade) on

Uz fotografiju napisala je i dirljivu poruku svim ženama.

- Priroda ženskog tela je neverovatna. Žensko telo je jako i moćno, a opet tako nežno i ranjivo. Zaista je čudesno i kakvog god da je oblika volite ga! Svačije putovanje kroz trudnoću i porođaj je drugačiji. Budite zahvalne što vaše telo ne samo da je u stanju da stvori život već ga i neguje. Budite mu zahvalne što vam je dalo mogućnost da osetite magiju života i dajte mu svu pažnju koju zašlužuje, napisala je.

A post shared by Yanyah (Janja) Milutinović (@yanyahgotitmade) on

Janja izgleda savršeno i ima figuru na kojoj bi joj mnoge žene pozavidele. Ona je još jednom pokazala da se sve može kada za to imate volje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rj38

    27. januar 2018 | 17:07

    Ma kakva volja! Mlade zene gube kg. posle porodjaja lako,a kad klimaks nabaci kg. e to je druga prica!

  • Aleksandra

    30. januar 2018 | 04:46

    Ako ćemo o tome,ja posle 2 dana nisam ni imala više stomak, a danas sa 52 god i posle dva porođaja imam istu kilazu kao u srednjoj školi.A fitnes nisam videla u životu. A i nisu mi falile ni malo noge ko u fudbalera! Sve je to stvar i genetike i načina života. Muka mi je više od ovih i napumpanih i prepumpanih od glave do pete. Ostavite žene više na miru sa nekim iskrivljenim slikama o tome kako treba da se izgleda.

  • nss

    28. januar 2018 | 09:51

    I tako zbog savrsene linije beba ostade bez majke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA