≫ 

Uz pomoć seksa izgledam bolje nego ikad pre: Ona je uspela da smrša 10 kilograma samo zahvaljujući seksu i sada savetuje sve žene da probaju njenu "dijetu"

Kreativno rešenje da smršate je više seksa

  • 18

Keri MekKloski tvrdi da je za 6 meseci uspela da smrša 10 kilograma, a od vežbi je praktikovala samo seks.

Kako bi pomogla i drugim ljudima, napisala je priručnik “The Ultimate Sex Diet: The Secret Formula for a Slimmer, Heatlthier, More Passionate Life” u kome je podelila svoje iskustvo i korisne savete.

- Kada sam upoznala mog sadašnjeg muža bila sam u najgoroj formi u životu. Stomak i zadnjica su mi bili veoma opušteni, retko sam vežbala, a svaka dijeta s kojom sam pokušala završila bi odustajanjem i frustracijom, rekla je ona.

Kada je otpočela vezu s njim, primetila je da je za tri meseca izgubila 5 kilograma bez da je bilo šta promenila, osim što je njen seksualni život postao jako intenzivan. Tada je shvatila da je upravo seks ključ do njenog dobrog izgleda.

- Što sam bolje izgledala, htela sam više seksa, a što sam imala više seksa bolje sam izgledala. Shvatila sam i da bi mi, kada se najedem nezdrave hrane, interesovanje za seks opalo. Tako sam počela zdravije da se hranim kako bih imala više seksualne energije, dodala je.

Za samo 6 meseci izgubila je 10 kilograma koji se nikada više nisu vratili. U knjizi se posvetila planu ishrane, pa savetuje da hranu uključite kao dodatni začin u spavaćoj sobi i van nje. Preporučuje konzumiranje hrane poput salate, belog luka, japanskog sušija ili tartufa koji će vam podići libido. Parovima preporučuje seks tri do pet puta nedeljno, a vikednom bi taj broj trebalo duplirati.

U seks bi trebalo da uključite vežbe koje je ona osmislila i naziva ih sexercises.

- Lezite na leđa sa savijenim kolenima i rukama prekrštenim na grudima. Neka vaš partner klekne iznad vas i uhvati vas za zglobove. Podignite se u sedeći položaj o poljubite vašeg partnera. Uradite dve serije po 10 ponavljanja, a onda zamenite mesta.


- Stanite ispred partnera s razmaknutim nogama u širini ramena. Držite se za ruke i polako savijajte kolena, spuštajući zadnjicu dok vam bedra ne budu paralelna sa podom. Ostanite u tom položaju 3 sekunde. Polako se vratite u uspravni položaj pomažući jedno drugom da održite ravnotežu. Ponovite vežbu 5 puta.

- Lezite na leđa sa savijenim kolenima i stopalima na podu, razmaknutim u širini kukova. Ruke držite položene na pod. Udahnite i polako podignite donji deo leđa i karlicu. Izudahnite i stisnite mišiće zadnjice, uvucite stomak i spustite leđa i karlicu na pod. Ponovite vežbu 5 puta.

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA