≫ 

Elizabet Harli u 53. godini izgleda više seksi nego duplo mlađe koleginice, a tajna njenog izgleda je tako jednostavna (FOTO)

Ko kaže da žena u šestoj deceniji ne može da izgleda fantastično?

  • 18

Elizabet Harli ima 53 godine, izgleda kao avion i u izuzetno dobroj je formi zahvaljujući svom aktivnom načinu života.

Novim serijalom fotki na Instagramu koje su nastale na Maldivima ona svima želi da pokaže da joj godine ne mogu ništa jer se ona savršeno stara o sebi i nije lenja kada je u pitanju njen izgled.

Kako joj sve to samo polazi za rukom?

Elizabet Hurli, Foto: Instagram/elizabethhurley1

Njen moto je da mora da se brine o svom zdravlju. Ako želite da sijate iznutra, onda morate da budete zdravi. Morate da pazite na ishranu i vaš način života, a pre svega da dovoljno spavate.

Elizabet počinje dan uz vežbe. Ona radi čučnjeve dok pere zube ujutru i uveče i to onoliko puta koliko joj je potrebno da opere zube. Veoma je posvećena svom izgledu i nije joj teško da vežba svakog dana.

Nakon doručka ona odlazi u šetnju sa svojim psima u trajanju od 30 minuta što je dovoljno da malo ubrza njen puls. Ona je fan šetnji jer je oslobađaju od tenzije.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) дана

 

Ona obožava jogu i pilates i vežba čak i kada je na odmoru. Rekla je da je veoma važno i da dovoljno odmara kako bi se njeno telo odmorilo. Nije pobornik pušenja i uzima vrlo malo alkohola.

Rešenje koje ova lepotica koristi godinama leži u jednoj klučnoj namirnici koju sasvim sigurnmo i vi imate u kuhinji, samo ste lenji da ga iskoristite. Nije poenta u tome da počnemo da se borimo protiv starenja kada smo već stari, jer onda nam jedino laseri i operacije i preostaju.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) дана

 

Poenta je u tome da u borbu za mladoliki izgled i dobro zdravlje krenete na vreme. Naravno da se ne treba stideti bora, sedih vlasi i celulita, ali ako želimo što duže da odložimo znakove starenja onda trebamo ranije da počnemo da radimo na tome i to još u dvadesetim godinama.

Najefikasnije rešenje za to prema Elizabet Harli je jabukovo sirće. Poznato je da ono ubrzava metabolizam pa se kalorije brže troše.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) дана

 

-Svako drugo jutro popijem čašu tople vode s malo jabukovog sirćeta i zbog toga imam bolju probavi i sjajnu kožu, rekla je glumica za The Cut. Ona je dodala da ne može da ga pije svakog jutra jer ima specifičan ukus, ali da ga svakako preporučuje.

Toples Elizabet Harli u bazenu je melem za oči:

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MrX

    6. novembar 2018 | 21:05

    Uvek je bila extra riba! Nije se promenila itch...vrh, nema dalje! Brutalno izgleda! Bomba!

  • Asdf

    6. novembar 2018 | 20:48

    Blago njoj. Sigurno ne sedi 8 sati dnevno za kompjuterom i ne putuje dva sata do posla i posle nazad, da bi zaradila platu.

  • Sasa

    6. novembar 2018 | 18:24

    Vecna kao 123 mercedes jos tera kod nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA