≫ 

"Šta da radim? Moj momak je divan, ali seks sa njim je ravan očaju"

 ≫ 

Ispovest ove devojke će vas naterati da se zapitate da li je sve ipak u seksu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Muzafer
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Muzafer

    03. januar 2019 | 13:14

    Otvaram ordinaciju za tešenje devojaka koje imaju probleme tog kalibra. Cena simbolična. Jedan Evrić po satu razbibrige.

  • VladimirR

    02. januar 2019 | 13:14

    Neka on tebe prvo pripremi što bolje oralno. Još ako uspe i da te dovede do otgazma BINGO. Onda ti njemu se nasadi da budete licem u lice u nekoj sedećoj pozi i bez ikakvih njegovih kretnji. Nikakvo ulaženje i izlaženje! Nego neka tvoj klića bude naslonjen na njegovu kosku dok te ljubi po licu, vratu , grudima ..... Tako će ti pružati zadovoljstvo i postepeno postajati svestan da može da bude u tebi a da ne uprska stvar. Ti laganim ljuljuškanjem možeš dosegnuti klitoralni orgazam dok si ispunjena njegovom alatkom. Posle se razigrajte do svrške. To će njegovom egu prijati i vremenom će postati upotrebljiv muškarac.

  • savet

    02. januar 2019 | 10:22

    Pokusaj prvo rucno da ga obradjujes, ali nezno, da se navikne na osecaj, pa onda oralno isto nezno, prvo mu lickaj koren, nemoj odmah da glavic stavljas u usta. Pa onda malo po malo lickaj mu ga do glavica, zatim i po samom glavicu. I kako se bude navikavao, onda stavi glavic u usta i samo ga tako drzi par trenutaka bez ikakvih pokreta i sisanja. Mora sve postepeno. Isto tako, pre nego sto ugde u tebe, nek te prvo samo spolja trlja glavicem, i onda neka ga ubacuje malo po malo. Znaci sve mora postepeno, da bi se navikao. Kad oseti da ce da svsi neka samo prekine pokrete kako bi suzbio vrhunac, pa kad to prestane, nek nastavi dalje. I svaki put ce sve duze i duze moci da odlozi vrhunac i da duze traje. Tako smo decko i ja resili problem, i sad moze da me cepa i po sat vremena. Samo moras pokazati razumevanje, stpljenje i zajednicki morate to prevazici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA