Miljenici Delija zovu u Arenu! (VIDEO)

Igor Rakočević, Nenad Peruničić, Andrija Prlainović i Miloš Ninković pozivaju navijače da ispune Kombank arenu u revanš meču sa Budiveljnikom

  • 6

U sredu od 19.30 u "Kombank areni", košarkaši Crvene zvezde igraju meč odluke za plasman u polufinale Evrokupa, protiv ukrajinskog Budiveljnika. Minus od tri poena iz Kaunasa je aktivan rezultat, a crveno-belima će biti preko potrebna podrška pune Arene.

Zadatak mobilizacije navijača za ovaj meč pripao je asovima crveno-belih: Igoru Rakočeviću, Nenadu Peruničiću, Andriji Prlainoviću i Milošu Ninkoviću.

Igor Rakočević je tri puta bio njabolji strelac Evrolige, Nenad Peruničić je najbolji strelac rukometne Lige šampiona svih vremena, Andrija Prlainović je trenutno najbolji vaterpolista sveta i Miloš Ninković uživa status velike zvezde fudbalskog kluba.

Sva četvorica smatraju da je vatrena Zvezdina publika adut košarkaša u njihovoj želji da ostvare cilj, zato je njihova poruka sasvim jasna:

- Vidimo se u sredu u Areni. Idemo zajedno do pobede – rekli su u glas Rakočević, Peruničić, Prlainović i Ninković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA