Maksa brani saigrača: Baša nije to rekao, Albanci ga nameštaju!

Bivši Zvezdin defanzivac ističe za Telegraf da njegov saigrač nije dao nikakav intervju u kom govori o osveti Srbiji. "On godinu dana ne daje izjave za albanske medije"

  • 4

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Maksimović otkrio nam je kakav je zaista njegov saigrač iz Torina Migjen Baša.

Kako potencijalni reprezentativac Srbije prenosi,  nacionalističke izjave Albanca iz Serije A, koje više imaju veze sa politikom i situacijom na Kosovu nego sa kvalifikacijama za EP  koju igraju Srbija i Albanija, daleko su od istine.

- Raspitao sam se kod Baše i kod ljudi u klubu, apsolutna je neistina da je Migjen izjavio da hoće da igra za Albaniju da bi nam se osvetio. Razgovarao sam i sa njim, on već godinu dana ne daje izjave za albanske medije jer je imao loša iskustva sa njima i više puta su preneli neistine i menjali njegove izjave, tako da su ovi navodi netačni, on uopšte nije dao nikakav intervju - priča Maksimović za Telegraf.

Osim toga, Maksimović ima samo reči hvale za ovog momka, koji je rođen u Lozani i koji, kako kaže, nema mnogo veze sa Albanijom.

- Kada sam došao u Torino on mi je mnogo pomogao, bili smo cimeri. Ispravan je dečko, mi smo u dobrim odnosima i ne delimo se na osnovu nacionalnosti. Nikada ne pričamo o politici i situaciji na Kosovu, nijednom to nismo pomenuli ni u kakavom kontekstu - prenosi nam Nikola.

Podsetite se nedavne ispovesti Nikole Maksimović za Telegraf.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G@G@

    25. mart 2014 | 16:11

    Evo vam istine,medije su zlo

  • Nešo

    25. mart 2014 | 15:41

    Jasno je da bi novinari (cast izuzetcima)napisali bilo šta samo da im vijest došla na naslovne strane . Mene da se pita ja bih takvim novinarima zabranio bavljne novinarstvom .

  • Radasin od Babusnicu

    25. mart 2014 | 19:44

    Ima da ih pregazimo samo da nam ne kroje tim likovi iz Humske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA