Doktori gube nadu u slučaju Šumaher?!

Bivši šef medicinskog tima Formule 1, doktor Geri Hartštajn ocenio je, da je malo verovatno da će se vozač probuditi iz kome

  • 6

Sudbina Mihaela Šumahera još nije poznata, ali neki od doktora nisu prepuni optimizma.

Bivši šef medicinskog tima Formule 1, doktor Geri Hartštajn ocenio je da je malo verovatno da će se legendarni vozač probuditi iz kome u kojoj je od kraja decembra, kada je zadobio teške povrede glave na skijanju u Francuskoj.

Hartštajn koji je vodio lekarski tim Formule 1 u periodu od 2005. do 2012. godine tvrdi da su u lečenju Šumahera napravljeni ozbiljni propusti, zbog čega je njegovo stanje pogoršano. On ističe da su greške napravljene pre njegovog dolaska u bolnicu u Grenoblu, kada mu je izazvana veštačka koma.

- Sve je manje verovatno da će se Šumaher probuditi iz kome - tvrdi Hartštajn koji radi kao profesor na Univerzitetskoj klinici u Liježu.

Portparol Šumahera Sabine Kem izjavila je prošle nedelje da će faza buđenja nemačkog šampiona potrajati "koliko to bude potrebno" i da cela njegova porodica ima potpuno poverenje u lekarski tim bolnice u Grenoblu.

Šumaher je u veštačkoj komi od 29. decembra posle teškog pada na skijanju u Francuskoj, kada je glavom udario u stenu.

Podsećamo, Telegraf je pisao o sudbini francuskog fudbalera Žan Pjera Adamsa koji se nalazi u komi već 32 godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari SM

    26. mart 2014 | 12:37

    NEDAJ SE SUMI BUDI JAK POBEDI I OVU TRKU!

  • Aron

    26. mart 2014 | 20:18

    On nije Srbomrzac ti nedoje...a budalo,za vreme rata u BiH bio je jedini koji je donirao Srpskoj zajednici pare za Srpsku decu u vrednosti od100 000 DM,pošto je video da svi doniraju bosancimai hrvatima on se odlučio da donira Srbima,naravno medijima to nije odgovaralo pa su i to prepravili u bosansku donaciju .Schumacher je bio ČOVEK,a to što mu se desilo sigurno nije zasluzio,kao što mi nismo zasluzili bombardovanje a dobili smo ga.

  • Pepa prase

    27. mart 2014 | 01:06

    :'(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA