Novi poraz Lejkersa u senci Brajantove izjave: O'Nil je bio klovn (VIDEO)

Lejkersi nastavili sa očajnim igrama i doživeli poraz od Milvokija rezultatom 108:105 * Filadelfija doživela 26. uzastopni poraz čime je izjednačila negativan rekord

  • 2
Kobi Brajant Foto: AP/Tanjug

Da Kobe Brajant i Šekil O'Nil nisu u ljubavi znaju i ''ptice na grani.'' Ali, iste te ''ptice'' su svesne i da Los Anđeles Lejkersima nikako ne ide ove sezone, a potvrda je stigla protiv jedne od najlošijih ekipa u NBA ligi, Milvokija, koji je slavio rezultatom 108:105.

Međutim, u američkim medijima pojavila se Brajantova izjava koja je bacila senku na utakmicu, s obzirom na to da poraz Lejkersa i nije nešto novo, a odnosi se na njegovog bivšeg saigrača O'Nila.

- O'Nil je bio klovn. Bio je strašno lenj što me je jako nerviralo - rekao je navodno Brajant jednom od američkih novinara.

Brajanta nema u ekipi zbog povrede i to se i te kako ogleda u jednoj od najgorih sezona Jezerdžija. Milvoki nije ništa bolji i takođe igraju sezonu za zaborav i nema sumnje da bi stalno voleli da igraju protiv Lejkersa.

- Nisam siguran o čemu se radi, ali sam uveren da bi mogli da odigramo dve dobre utakmice protiv njih - istakao je junak trijumfa Milvokija Najt koji je ubacio 30 poena. Sesions je dodao 22, dok Miroslav Raduljica, po običaju, nije igrao.

Kod Lejkersa je dominirao Džordan Hil sa 28 poena i 16 skokova, a pratio ga je Jang sa 17 ubačenih koševa.

Porazom u Hjustonu rezultatom 120:98 Filadelfija je izjednačila negativan rekord NBA lige i ukoliko u subotu izgube od Detroita preteći će Klivlend iz sezone 2010/11. Rakete je do trijumfa predvodio fenomenalni Harden sa tripl-dabl učinkom od 26 poena i po deset skokova i asistencija. U poraženoj ekipi samo trojica su bili dvocifreni. Anderson je ubacio 30, Sims 18, a Jang 15 poena.

NBA, rezultati:

Atlanta - Portland 85:100

Hjuston - Filadelfija 120:98

Milvoki - LA Lejkersi 108:105

Dalas - La Klipersi 103:109

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G-Man

    28. mart 2014 | 08:26

    On je pre svega covek za razliku od tebe.....

  • Veso

    28. mart 2014 | 17:22

    Brajante vreme je da napustis Lejkerse i da zaigras za sampionski tim, a to je Zvezda... ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA