ĐOKOVIĆ - NADAL: Iznenadićete se po koji put se već sastaju Srbin i Španac!

Poslednja dva okršaja srpskog i španskog tenisera, u finalima Pekinga i završnog Mastersa u Londonu, pripala su Đokoviću, a od 20:30 časova po našem vremenu videćemo ko će se radovati u 40. međusobnom duelu

  • 5

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković sastaje se večeras sa Špancem Rafaelom Nadalom u borbi za titulu na turniru Masters serije u Majamiju.

Biće to njihov jubilarni 40. međusobni okršaj na ATP turnirima, a Nadal je za sada uspešniji i vodi sa 22:17 u pobedama.

Zanimljivo je da su se i Nadal i Ðoković bez borbe plasirali u finale. Špancu je polufinalni meč predao Čeh Tomaš Berdih zbog stomačnih problema, dok se protivnik srpskog tenisera, Japanac Kei Nišikori, povukao sa turnira zbog povrede prepone.

Turnir Masters serije na Floridi, kojeg je Ðoković osvajao 2007, 2011. i 2012. godine, igra se za ukupan nagradni fond od 5,64 miliona dolara.

Poslednja dva okršaja srpskog i španskog tenisera, u finalima Pekinga i završnog Mastersa u Londonu, pripala su Đokoviću, a novi duel na programu je od 20.30 sati po našem vremenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA