CRNO-BELI POKORILI KARABURMU: 16. uzastopna pobeda Partizana nad OFK-om, rekord Ilića! (VIDEO)

Crno-beli su na Omladinskom stadionu pobedili OFK Beograd autogoom Vasiljevića i rekordnim 119. pogotkom Saše Ilića u dresu Partizana

  • 13

Partizan nastavlja poteru za Zvezdom! Crno-beli su savladali OFK Beograd sa 2:0 na gostovanju na Karaburmi u 21. kolu Jelen Superlige i tako se vratili na bod zaostatka za večitim rivalom!

Meč na Omladinskom stadionu rešen je autogolom Vasiljevića u poslednjim sekundama prvog poluvremena i golom Saše Ilića, kojim je postao najbolji strelac u istoriji Partizana, pa su tako crno-beli zabeležili i šesnaestu uzastopnu pobedu nad OFK Beogradom!

Defanzivac "romantičara" uspeo je ono što fudbalerima Partizana u nekoliko situacija u prvom poluvremenu nije polazilo za nogom - da savladaju golmana OFK Beograda!

Udarci Škuletića i Luke završili su na prečki sredinom prvog dela igre, a Andrija Živković je utirao pored gola, iako je bio neometan u kaznenom prostoru.

Inicijativa crno-belima se isplatila u drugom minute nadoknade vremena, kada je centaršut Drinčića iz kornera Vasiljević glavom skrenuo u sopstvenu mrežu!

Nadmoć crno-beli nastavljena je i u drugom poluvremenu, a serija kornera krunisana je u 56. minutu kada je kapiten Partizana Saša Ilić na drugoj stativi sproveo loptu za vođstvo od 2:0!

Grobari su nakon drugog gola, Ilićevog 119. u dresu Partizana, skandirali svom kapitenu - "Jedan je Ilić kapiten", kao i - "ja bih da pevam još malo, jer je Sale samo jedan...". Ilića je u 77. minutu utakmice zamenio Danilo Pantić.

Domaći tim je jedino u 75. minutu pripretio golmanu crno-belih Lukaču, ali je Dražićev šut završio pored gola.

Trener crno-belih na ovom meču nije mogao da računa na Danka Lazovića, Nikolu Ninkovića, Branislava Trajkovića zbog suspenzije.

OFK Beograd: Zečević, Vasilić, Planić, Vasiljević, Zdjelar, Pilipović, Čavrić, Gajić, Paločevuić, Dražić.

FK Partizan: Lukač, Vulićević, Obradović, Stanković, Volkov, Drinčić, Brašanac, Ilić, Luka, Živković, Škuletić.

JSL 21.kolo :

Subota:

Donji Srem – Radnički Kragujevac 4:1

Javor – Novi Pazar 1:0

Sloboda – Rad 1:0

Crvena zvezda – Voždovac 5:1

Nedelja:

OFK Beograd – Partizan 0:2

(Vasiljević 45+2 ag, Ilić 56)

Jagodina – Čukarički 17.00

Napredak – Spartak 17.00

Vojvodina – Radnički Niš 19.00

Tabela: Crvena zvezda 50, Partizan 49, Čukarički 35 (-1), Novi Pazar 34, Radnički Niš 30 (-1), Jagodina 30 (-1), Vojvodina 30 (-1), Voždovac 26, Spartak 25, Napredak 24, Sloboda 23, Radnički Kragujevac 21, Donji Srem 20, Javor 20, , OFK Beograd 18, Rad 15.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    30. mart 2014 | 16:59

    Karaburma cela crno-bela !!! Partizan-MIT ili cudo !!! Jedva cekam derbi !!!

  • CAR

    30. mart 2014 | 15:34

    UPOREDITE ANGAZOVANJE OFK I VOZDOVCA NA UTAKMICI I SVE VAM JE JASNO. JUCE ONI KAO ČUNJEVI ZA TRENING, A OVI DANAS KAO LAVOVI. NIJE OVO KMEKANJE VEC REALNOST. IGRAJ MUSKI PA KO POBEDI. KAD U TAKVOM NADMETANJU OSVOJIS TITULU, TO JE ZADOVOLJSTVO, I NE MOZE TI NI SUDIJE NISTA AKO SI SUPERIORAN. MARKO JE TRENERCINA!!!

  • Miro

    30. mart 2014 | 16:35

    pantere polako hvata panika! Blizi se derbi :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA