RADONJIĆ: Bespoštedno smo se borili!

- Atmosferu smo na terenu iskoristili na najbolji mogući način i uspeli da savladamo kvalitetnog i renomiranog protivnika, favorita za osvajanje Evrokupa - rekao je trener Crvene zvezde posle pobede nad Uniksom

  • 6
Dejan Radonjić Foto: Marko Todotović

Oberučke bi prihvatio "plus 1" posle prvog polufinalnog meča Evrokupa protiv Uniksa, a sada trener Crvene zvezde Dejan Radonjić može da bude presrećan jer njegov tim u Kazanj putuje sa čak 11 poena, nakon prvog meča u Beogradu.

Radonjić je prezadovoljan načinom na koji je Zvezda odigrala odbranu protiv favorizovane ruske ekipe.

- Privilegija je igrati pred ovakvim navijačima, zahvaljujem im se. Bili smo defanzivni na startu, puno prostora protivniku smo dali, a Gaudlok je dobro koristio i izgledalo da ćemo ih teško zaustaviti. Uspeli smo da uspostavimo kontrolu i odigramo odbranu gotovo briljantno, što nas je doveolo do pobede. Atmosferu smo na terenu iskoristili na najbolji mogući način i uspeli da savladamo kvalitetnog i renomiranog protivnika, favorita za osvajanje Evrokupa - rekao je Radonjić posle pobede.

- Ima još jedan meč da se igra, bilo bi pametno neke stvari taktičke ostaviti i za Kazanj. Zabrinjava to što u narednih nekoliko dana nećemo moći da računamo na Radenovića. Mislim da će i Laziću biti potreban odmor kako bi mogao da igra u revanšu - otkrio je Zvezdin trener.

- Ogromno zadovoljstvo stavljamo u drugu poziciju, da predstojeće dane iskoristimo najbolje moguće za meč u Rusiji. Bespoštedno smo se borili, Radenović je praktično sa povredom igrao. Ostavili su srce na parketu i napravili razliku koja je velika, ali ne toliko. Čeka nas 40 minuta na gostujućem terenu gde padaju i evroligaši sa 20-30 poena razlike - zaključio je Dejan Radonjić.

Tadija Dragićević je ostvario dabl-dabl učinak protiv ruske ekipe.

- Izvanredna pobeda, da nam je neko ponudio deset razlike, prihvatili bismo oberučke. Prvi deo posla smo obavili, čeka nas teži u Kazanju. Oni su fenomenalna ekipa, odigrali smo sjajnu odbranu koja nas je vodila ka pobedi. Ništa nije gotovo, velika pobeda za sve Zvezdaše i Srbiju. Bilo je fenomenalno igrati u "Areni" - rekao je Dragićević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Speedy

    2. april 2014 | 22:22

    Hvala ti Radonja! Uvek sam znao da si sjajan trener, jos iz buducnosti.Oni koji su te osporavali nemaju pojma o kosarci! Spasio si proslu sezonu,a od ove si napravio sezonu iz snova!

  • Dragan

    2. april 2014 | 23:25

    Svaka cast Deki !

  • Milena

    3. april 2014 | 16:53

    Bravo Radobja legendooo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA