Sudija koji je svirao penal u Humskoj i protiv Zvezde dosudio jedanaesterac na 17 metara! (VIDEO)

Arbitar Darko Bogdanović koji je u 91. minutu utakmice u Humskoj dosudio penal za ekipu iz Novog Sada, pre tri godine oštetio je i Crvenu zvezdu u Subotici

  • 22

Sudija Darko Bogdanović našao se na meti svih pristalica Partizana posle odluke da dosudi sumnjivi jedanaesterac u 91. minutu utakmice sa Vojvodinom, čime je direktno uticao na ishod ovog meča!

U saopštenju ekipe iz Humske između ostalog se navodi da bi jevrejski klub u nacističkoj Nemačkoj imao bolje suđenje , jer se na snimku jasno vidi da je Trajković napravio prekršaj izvan šesnesterca crno-belih.

"Glavni krivac" susreta iz Humske istu grešku je napravio pre tri godine i to na meču večitog rivala Crvene zvezde! Na utakmici u Subotici protiv Spartaka sudija Bogdanović je dosudio penal za domaći tim protiv crveno-belih, posle prekršaja Nenada Kovačevića iako je očigledno bilo da je faul napravljen na 17 metara od gola Bajkovića!

S obzirom da je na tom meču 2011. godine penal, posle kojeg je Spartak poveo sa 1:0, dosuđen u 23. minutu, Bogdanović je odredio dalji tok meča, koji je završen trijumfom Subotičana sa 2:0!

Posle nove greške ostaje da se vidi da li će Bogdanović dobiti novu priliku da sudi u Jelen Superligi!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    6. april 2014 | 15:26

    Sta cemo za ovaj penal Grobari??? Tad je bilo sve cisto i posteno ???

  • Velimir CZ

    6. april 2014 | 18:03

    Ne zaboravite penal koji je prosle sezone sudjen Jagodini protiv Zvezde na Marakani...tri metra od sesnaesterca...Jesmo li mi tada bili jevreji...Glupi grobari....navikli ste na titule,pa sad vise niko ne postoji i na sve nacine pravdate vase igre...Onaj Nikolic doveo koga je hteo,ocerupao Vosu i sad ga ta ista deca pokidaju na jna od igre...Bolje vi gledajte koliko nista ne znate nego sto se bunite...

  • Velimir CZ

    6. april 2014 | 18:54

    A zaboravio sam ono sramotno cerupanje Vose pre tri godine...kad su ljudi morali da napuste teren i da vas puste da slavite vas kup...Jadnici...vi kao da imate neke rupe u memoriji pa sve cas zaboravite i Vojvodinu i Jagodinu i Novi Pazar i Vozdovac i majstora Jojica kad sam svira penal za svoju ekipu...to ima samo kod vas i nigde vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA