Piksi: Bombu mi na kuću bacili Zvezdini huligani!

Stojković u intervjuu za japanski list "Kjodo njuz" kaže da je u srpskoj policiji saznao da su bombu na kuću njegove majke 99 odsto bacili navijači

  • 0

Bacanje "kašikare" u dvorište kuće aktuelnog trenera trenera japanske Nagoje Dragana Stojkovića Piksija, jedna je od vodećih tema i u zemlji izlazećeg sunca. Stojković je u razgovoru za "Kjodo njuz" otvorio dušu i pojasnio svoje tvrdnje o nemilom događaju u niškom predgrađu.

- Od policije u Srbiji čuo sam da je 99 odsto verovatno da su to uradili huligani koji se predstavljaju kao navijači Crvene zvezde.  To je bio bezumni akt. Sada ćemo da vidimo šta će da uradi istraga - rekao je Stojković.

A u rasvetljavanju ovog bombaškog napada inspektori Policijske uprave u Nišu uveliko su istraživali mogući motiv, tražeći ga upravo u sukobu navijača sa Piksijem 16. januara u Beogradu.

Stojković je tada sedeo sa prijateljima u "Red kafeu" na "Marakani", kada su mu prišla trojica mladića i bez okolišanja mu poručila da mu zabranjuju da sedi u tom lokalu i da mu je bolje da ode, što je on i učinio.

- Imao sam problem pre mesec dana, kada su došli za moj sto - ispričao je Stojković za "Kjodo njuz".

- Pio sam kafu sa prijateljem kada su došli i bili agresivni. Zahvaljujući mojoj smirenoj reakciji nije izbio incident, rekao sam im da nema problema. Nakon toga svi su čuli šta se dogodilo, bilo je teško to sakriti. Sada se spekuliše o tome da su uplašeni zbog sledećeg koraka koji su načinili. Biću svedok i reći ću šta se dogodilo.

Posle ove neprijatnosti, proslavljeni fudbaler je odlučio da stavi tačku na taj incident. Istakao je i da će uvek rado doći u Ljutice Bogdana, uz nadu da se ovakve neprijatnosti neće ponoviti.

Uspešni trener japanske Nagoje s puno gorčine rekao je i da se posle svega mnogi pitaju zašto Piksija više cene u inostranstvu nego u sopstvenoj zemlji Srbiji.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA