ČOVIĆ: Vujošević je najveći krivac za Vučićevu reakciju!

Košarkaški klub sa Malog Kalemegdana izdao saopštenje, posle odluke Aleksandra Vučića da ''zavrne slavinu'' večitim rivalima, u kome se ističe da podržavaju odluku Aleksandra Vučića da novac ide bolesnoj deci

  • 64

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da podržava inicijativu budućeg premijera Aleksandra Vučića za osnivanje državnog fonda za podršku bolesnoj deci, za koji će se izdvajati mnogo više sredstava nego što se to daje Partizanu i Crvenoj Zvezdi.

- Najveći krivac za ovakvu reakciju države je predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan i trener Duško Vujošević. Ipak, moram da istaknem zadovoljstvo što se konačno našao neko medu državnim funkcionerima ko je dovoljno hrabar da zaustavi fenomen stalnog silovanja države i srpskog sporta od strane dobro poznatih pojedinaca - navodi se u saopštenju prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića.

On je ponovo optužio Vujoševića da se služi pritiscima i manipulacijom javnosti.

- Ovo je dobar put da se zaustavi svaka dalja polemika koja je smišljeno izazvana od dotičnih pojedinaca sa jasnim ciljem da se ovakvim neodgovornim ponašanjem izazovu tenzije među navijacima dva najveca kluba u Srbiji i time potpuno uruši srpski sport - poručio je Čović.

Prvi čovek crveno-belih naveo je da je Crvena zvezda kao najjači srpski sportski brend nema nijedan razlog da bude zabrinut zbog tržišne konkurencije i novog koncepta privatizacije.

- Mi smo u potpunosti spremni za nove izazove, a uvek smo bili zahvalni na svakoj pomoći koju nam je pružala država - zaključio je Čović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. april 2014 | 18:26

    "Juce si bio samo legenda,danas postajes besmrtan."-Osim Partizana,Danilovic je tokom karijere igrao za Virtus,Majami i Dalas !!! A vi dr.mr. covicu-osim pionira Partizana,gde ste jos igrali kosarku i odakle vam pravo da se stavljate u istu ravan sa legendama Srpske kosarke i jednim od najvecih legendi u istoriji Srpskog sporta ??!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Jovan

    8. april 2014 | 18:10

    Grad Beograd je dokazao da Vujosevic LAZE Telekom je dokazao da Vujosevic LAZE Buduci Premijer je dokazao da Vujosevic LAZE Covic je dokazao da Vujosevic LAZE Jel vreme da sama LAZ ode sa ovih prostora??

  • Kornwall

    8. april 2014 | 17:44

    Kakav si ti covicu jadnik , licemer i lazov ...kad ti vidim facu povratim momentalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA