SUDIJSKA KOMISIJA: Partizan oštećen za penal, ali i Zvezda!

Komisija za suđenje FSS potvdila greške Bogdanovića u Humskoj, ali istakla i Spasićeve U Subotici

  • 15

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije, brže nego što se očekivalo, donela je odluku po kojoj će kazniti sudiju Darka Bogdanovića zbog grešaka na meču Partizan-Vojvodina, ali i Ninoslava Spasića i njegovog pomoćnika Srđana Obradovića zbog nedosuđenog penala za Crvenu zvezdu protiv Spartaka.

Bogdanović je na tapet došao posle niza grešaka u Humskoj, a kao najveća tereti mu se ona u 90. minutu kada je sudio penal za Vojvodinu iako je prekršaj bio izvan kaznenog prostora. Takođe, neravnomerno je davao kartone, pogotovo kada je progledao kroz prste defanzivcu gostiju Popari koji je trebalo da dobije crveni umesto žutog, jer je udario laktom Vladimira Volkova.

Zbog svih tih grešaka Bogdanoviću sledi suspenzija na šest mečeva, a Komisija je podnela disciplinsku prijavu protiv trenera Partizana Marka Nikolića zbog komentara na račun pomenutog sudije. Nešto slično bi moglo da se dogodi i u slučaju predsednika crno-belih Dragana Đurića zbog izjava protiv čelnika FSS, jer je Komisija predložila Savezu podnošenje disciplinske prijave.

S druge strane, Ninoslav Spasić se tereti što nije pokazao na belu tačku za Zvezdu u 10. minutu kada je Nejc pečnik oboren u šesnaestercu Spartaka i za njega i njegovog pomoćnika sledi kraća pauza. Međutim, Spasić je dobro postupio u finišu meča pošto nije svirao penal za domaći tim posle jedne gužve u kazenom prostoru crveno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. april 2014 | 21:47

    Mi osteceni za 2 boda,a oni pobedili,i ko je tu ostecen...hhhaaaahhhhaaaa ..ko je izdao saopstenje i po cijem nalogu,malko se popilo i lupalo....Partizan-MIT ili cudo !!! Toliko bas nismo debilni,da ova prica pije vodu,mada za pecurkance je prolazila proteklih godina pa misle da ce i kod nas...hhhaaahhhaaa

  • marko

    8. april 2014 | 22:52

    I sta sad?Pitate se sta sad?E sad se zvizdi eto sta sad.To smo se i mi pitali zadnjih 6 godina a ovo vam je samo pocetak.Necete ni znati sta vas je snaslo!partizan-mit ili cudo hahah.Strasno,odavno vecu glupost nisam cuo.

  • Ccc

    8. april 2014 | 21:28

    Grobari,kad ste ojadili Novi Pazar,oni su se pitali sta sad,jel vidite sad kako je MALIM KLUBOVIMA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA