RADONJIĆ: Neverovatni Zizis i Katićeva povreda glavni uzroci poraza!

Trener crveno-belih istakao je da je Grk u redovima Uniksa košarkaš košarkaš koji je igrao za najbolje evropske klubove, veoma je iskusan i zna kako se igraju ovakve utakmice

  • 26

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u finale Evrokupa, jer su u revnš meču polufinala protiv Uniksa ispustili 11 poena prednosti iz prvog meča!

Trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da njegova ekipa nije mogla da zaustavi raspoloženog Nikosa Zizisa, a na poraz je uticala i povreda Raška Katića.

- Čestitam Uniksu na pobedi i na plasmanu u finale. Zizis je odigrao neverovatan meč. On je košarkaš koji je igrao za najbolje evropske klubove, veoma je iskusan i zna kako se igraju ovakve utakmice. Nažalost, nismo uspeli da sačuvamo prednost iz prvog meča. U prvoj četvrtini smo bili ravnopravan rival sa Uniksom i da smo tako nastavili u ostatku meča, bio bi drugačiji rezultat. U drugoj četvrtini Uniks je počeo da igra bolje, ali mi smo morali bolje od onoga što smo pružali. Ipak, u drugom poluvremenu oni su počeli da pogađaju mnogo dalekometnih šuteva i mi na to nismo imali odgovor - istakao je trener Dejan Radonjić posle meča i dodao:

- Uniks je taktički odigrao dobro, preuzeli su incijativu i mi nismo uspeli da ispratimo taj tempo. Imali smo šansu i u finišu meča, nadali smo se da će naši nosioci igre pogoditi neke šuteve, ali dve bitne lopte su „izašle iz koša“. Snaga i iskustvo Uniksa su presudili. Takođe, imali smo probleme jer se Raško Katić povredio. Nije mogao da pruži svoj maksimum, mnogo nam je nedostajao, pa je morao da igra Mitrović koji je dugo pauzirao. To je previše da bi bili ravnopravni sa ekipom kakva je Uniks

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    9. april 2014 | 21:22

    Glavni uzrok poraza je tvoja "taktika" da celu trecu cetvrtinu igramo zonu a oni nas satrali trojkama. E, moj "strucnjace"

  • Max

    9. april 2014 | 20:51

    Mislis igra ispod nivoa nasih igraca. Ameri se nisu videli,Simonovic dve trojke,ali bitne. Blazic,muva bez glave. Bobi drugo poluvreme se nije video. Lazic,Tadija klasika...Rasko se povredio,ali ne verujem da bi to bilo bolje i da se nije. Sve u svemu....toliko

  • Istina

    9. april 2014 | 21:18

    Ipak ste vi samo mali fmp!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA