Zvezda čestitala svom članu izbor za predsednika Rusije

"Vaš izbor je dodatna obaveza za Crvenu zvezdu, kao najpopularnijeg i najvećeg sportskog kolektiva Srbije i jednu od najvažnijih srpskih društvenih institucija"

  • 0

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda prof. Dr Petar Škundrić i predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić čestitali su počasnom članu kluba Vladimiru Putinu povodom izbora za predsednika Ruske federacije:

"Poštovani Vladimire Vladimiroviču,

U ime Sportskog društva i fudbalskog kluba Crvena zvezda primite srdačne čestitke povodom Vašeg izbora za predsednika Ruske federacije.

Crvena zvezda, čiji ste počasni član, raduje se Vašoj izbornoj pobedi i poverenju koje su Vam ukazali građani Rusije. Uvereni smo da ćete nastaviti da razvijate bratske i prijateljske odnose Rusije i Srbije. Vaš izbor je garancija da će Rusija nastaviti da podržava našu zemlju kao i da će se politički, privredni, kulturni i sportski odnosi Rusije i Srbije uspešno razvijati.

Ponosni smo na činjenicu da je predsednik Ruske federacije počasni član našeg kluba. To će predstavljati dodatnu obavezu za Crvenu zvezdu, kao najpopularnijeg i najvećeg sportskog kolektiva Srbije i jednu od najvažnijih srpskih društvenih institucija, da daje svoj doprinos saradnji naših zemalja i naroda", stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs / izvor i foto: crvenazvezdafk.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA