Matić otkrio ko u Čelsiju sluša najgoru muziku!

U razgovoru za zvanični sajt, srpski reprezentativac odgovarao na kratka pitanja gde je istakao čiju muziku ne može da ''smisli''

  • 0

Srpski reprezentativac i vezista Čelsija Nemanja Matić u poslednje vreme je i te kako interesantan medijima u Engleskoj. Posle opširnog intervjua koji je dao za ''Gardijan'', Srbin je kratko odgovorio na šest pitanja za zvanični sajt Plavaca.

Matić je poslednji u nizu fudbalera Čelsija koji su odgovarali na pitanja prvi, poslednji, najbolji, najgori, najlakši i najteži. Tako je na pitanje gde je proveo prvi odmor rekao da je sa porodicom bio u Sutomoru, dok je poslednji TV program bio ''Skaj sport'' i meč Premijer lige.

Potom je istakao da mu je najbolji meč koji je igrao upravo rotiv Čelsija u finalu Lige Evrope, a Matić je tada branio boje Benfike. Na red je došlo i pitanje o najgorem muzičkom ukusu u timu Plavaca, a Srbin je imao spreman odgovor.

- Veoma teško pitanje, ali mislim da je ona muzika što Salah sluša. Uopšte ne znam šta to on sluša i svakako ne poznajem goru muziku od te. Ja lično slušam srpske pesme i nekoliko engleskih. Za mene, ostalo je loše - istakao je Matić koji je pritom odgovorio i na ostala dva pitanja.

Pod najlakše Matić je imao pitanje vezano za trening gde je rekao da je onaj koji usledi odmah posle meča, jer se samo hoda po terenu, dok mu je najteži protivnik do sada bio Marek hamšik iz Napolija, ali i Leo Mesi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA