Pročitajte šta piše u alibi pismu iz Novog Pazara koje je stiglo na Marakanu (FOTO)

Čelnici Crvene zvezde ogorčeni alibi pismom koje je na adresu Ljutice Bogdana stiglo iz Novog Pazara

  • 40

Dan pre termina odigravanja meča JSL između Novog Pazara i Crvene zvezde tenzija se digla do tačke usijanja. Crveno-beli su duboko razočarani faksom koji su primili iz Pazara u kojem se zabranjuje odlazak Delija na gostovanje i navode da su uvek bili dobri domaćini i da se nikada nisu odlučili za sličan potez.

A sve je počelo još u ponedeljak kada se uopšte nije znalo da li će biti publike na stadionu kraj Jošanice, zbog nereda Pazaraca u Kruševcu, da bi FSS konačno rekao DA navijačima. Potom je krenula mobilizacija domaćih fanova, ali i Delija koji su trebali da dobiju 400 karata za ovaj meč visokog rizika.

Ozbiljno je počelo da se zakuvava u momentu kada je Zvezda istakla da klub neće organizovati dovođenje, ali da oni sami mogu doći. To je podiglo na viši stepen mobilizacije sandžačku Torcidu, a nedugo zatim pojavila se informacija da iz Turske dolazi veliko pojačanje.

Vrhunac je svakako izjava predsednika Novog Pazara, ali i pismo koje prenosimo u celosti:

- FK Novi Pazar donosi odluku da će meč sa FK Crvena zvezda biti organizovan bez prisustva navijača FK Crvena zvezda, što podrazumeva da istima neće biti izdate karte za ulaz, i takođe neće biti obezbeđen segment tribine predviđen za iste. Takođe organizator neće dozvoliti ulazak bilo kojeg navijača u zoni stadiona kao i na stadionu bez karte.

- Napominjemo da je FK Novi Pazar opredelio 400 ulaznica za gostujuće navijače, pod uslovom da isti dođu u organizaciji svoga kluba i organizovano, koje im neće biti dostavljene. Smatramo, a što je zaključak sa organizacionog sastanka, da pojedinačan dolazak istih ne bi bio potpuno kontrolisan, a što znači i nepotpuno bezbedan te iz tog razloga doneta je ova odluka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/crvenazvezdafk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta Pećanac

    16. april 2014 | 15:44

    E jaki ste Mi vi janičari plašite se 400 ljudi sramota!!!

  • Lazar

    16. april 2014 | 17:24

    Ovo prestavlja cist dokaz nemoci nase policije....

  • BgPetar

    16. april 2014 | 17:35

    Ovo je bre SRAMOTA!Pa ko su oni da odlucuju ko ce da gleda fudbal.FSS treba da ih izbaci iz lige,pa ne igra se fudbal samo zbog njih.Nacionalna manjina postavlja pravila u Srbi?!Srbijo jadna li si koga se plasis,teraj g... u tamo odakle su dosli!!!Navijac sam Zvezde ali i da se grobari nalaze u istoj situaciji isto bih rekao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA