Bertomeu stiže u BG: F4 Evrolige u Srbiji?

U društvu operativnog direktora Bertomeu će treći put posetiti Beograd, i to na dan finala regionalnog takmičenja

  • 2

Prvi čovek organizacije ULEB pod čijim vođstvom se odvija godinama Evroliga dolazi u Beograd na finale ABA lige koje se igra 27. aprila u Kombank areni.

Đordi Bertomeu, večiti nedokazani prijatelj srpske košarke, osim što će uživati u meču dve najbolje ekipe regiona i uživo posmatrati borbu za plasman u njegovo takmičenje naredne godine, trebalo bi da održi seriju sastanaka u Beogradu, nezvanično i po pitanju organizacije Fajnal fora Evrolige u Beogradu.

Do sada je Bertomeu dva puta bio košarkaški gost u Beogradu, 2004. i 2009. godine, oba puta tokom pregovora klubova ABA lige oko učlanjenja ili raspodele bodova.

Bertomeu će u srpsku prestonicu, prenose Novosti, doputovati u društvu Edvarda Skota, glavnog operativnog direktora Evrolige.

Podsećamo, nedavno je Goran Vesić najavio da bi Beograd uskoro mogao da dobije organizaciju F4 najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja u Evropi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS Boy

    22. april 2014 | 11:33

    On nije ništa doprineo za popularizaciju košarke, samo se trudio španski klubovi dobiju više mesta u evroligi, a da ne govorim o malim zaradama klubova u tom takmičenju.

  • Rex

    22. april 2014 | 14:01

    Kad je Partizan tri godine uzastopno 2008-1o igrao F8 i F4 niko iz vlasti nije smeo da predloži organizaciju F4, jer Beograd nema para, a sada, kada je situacija mnogo gora finansijski, Vesić, preko svog mentora Vučića, inače ostrašćenih Zvezdaša,najavljuje organizaciju F4, samo zbog njihovog mezimčeta i mutanta iz Železnika ! ? Sram da vas bude, toliku diskrimaciju, tiraniju i ostrašćenost niko nikada iz vlasti nije do sada pokazivao, koliko to radi Vučić i njegovi jurišnici Vesiš, Čović i ostali ! Smrt fašizmu, živeo Partizan !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA