TRENER ČUKARIČKOG: Ne želim da pričam o mulju srpskog fudbala!

Nije jasno šta je Vladana Milojevića iznerviralo posle poraza Brđana protiv Voždovca (2:0)

  • 0

Priča o kvalitetu i regularnosti domaćeg šampionata, ponovo je dovedena u pitanje. Ne od strane večitih rivala, već trenera Čukaričkog.

Trenera Brđana Vladan Milojević bio je vidno iznerviran posle meča 25. kola domaćeg fudbalskog prvenstva u kojem je njegov tim izgubio od Voždovca.

 - Došao sam na ovu konferenciju samo iz poštovanja prema medijima i prema kolegi Milinkoviću. Ne želim da pričam o meču. Ne želim da pričam o ovom mulju od srpskog fudbala i ovog puta ću se iskontrolisati, jer ono što bih rekao je neprimereno - rekao je Milojević, ne želeći dalje da komentariše.

S druge strane, trener Voždovca Zoran Milinković fokusirao se samo na utakmicu.

Dobar meč, po mom mišljenju. Iznad kvaliteta naše Superlige. Dve ekipe raspoložene za igru, taktički dobro postavljene. Dobro smo se kretali i moglo se šta videti, jer je bilo ovde i dobrih igrača. Ne bi bilo nepravedno ni da je Čukarički izjednačio pri rezultatu 0:1. Sve skupa, mislim da smo danas bili pravi Zmajevi na krovu - završio je Milinković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA