PROSINEČKI STIŽE NA DERBI: Da ispratim Zvezdinu šampionsku pobedu!

- Nema "lako ćemo" u derbiju. Ne daj Bože da nas pobedi Partizan, opet će se vratiti u trku - rekao je legendarni fudbaler crveno-belih, koji je najavio svoje prisustvo na stadionu u Humskoj u subotu ako nađe ulaznicu

  • 41

Crvena zvezda dugo nije bila tako blizu željenoj tituli prvaka Srbije, a podršku će joj u direktnom okršaj sa večitim rivalom Partizanom u subotu pružiti ni manje ni više nego - Robert Prosinečki!

Legenda kluba sa "Marakane" najavio je u razgovoru za "Žurnal" da će najverovatnije prisustvovati 146. večitom derbiju, i to u Humskoj.

- Dolazim u Beograd. Ako nađem ulaznicu, eto me na stadionu u subotu - izjavio je popularni Žuti, nekadašnji igrač i trener crveno-belih, kog ohrabruje što Zvezda sa +6 ulazi u meč sa večitim rivalom.

- Bilo je bitno da makar sa bodom prednosti odemo u Humsku, nije lako kad ti je u glavi da jedino pobeda u utakmici takvog karaktera vredi. Šest razlike je premija, presrećan sam što je moj klub u takvoj poziciji - rekao je Prosinečki i upozorava:

- Zvezda je favorit, ali se u derbiju nikad ne zna. Nema "lako ćemo", niti je bilo kada bilo nevažno kako ćeš da prođeš. Ne daj Bože da nas pobedi Partizan, opet će se vratiti u trku. Nema opuštanja - rekao je Prosinečki i pohvalio izdanja Darka Lazovića.

- Laza je klasa. Kvalitet. Bila bi tuga da ode iz Crvene zvezde bez titule. Drago mi je da se vratio na najbolji način posle teške povrede. Čuli smo se dok je bio na rehabilitaciji u Italiji. Nadam se da ću ga u subotu videti u najboljem izdanju - rekao je Prosinečki i zaključio optimistično:

- Titula bi mnogo značila. Znam da ne bi odnela sve finansijske muke, ali bi se lakše disalo prekidom dominacije Partizana. Blizu smo, verujem da ćemo zadržati prednost. I da se sredi oko evrolicence, svakog leta je dramatično. Vidimo se u Beogradu za koji dan, dolazim da ispratim Zvezdinu šampionsku pobedu - zaključio je Robert Prosinečki.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko Beč

    24. april 2014 | 07:39

    Svaka čast.Hvala Bogu da još uvek postoje ljudi koji poštuju to što je bilo,rado se sećaju svog kluba i daju mu podršku i po završenoj karijeri.Još jednom je dokazao da je veliki čovek.Svaka čast Robi!!! Delije se ponose tobom!!!

  • maU.

    24. april 2014 | 01:24

    Vratices se jednog dana, pevace ti cela marakana...

  • Rodja

    24. april 2014 | 08:10

    Da Bog da ti nama opet seo na trenersku klupu kad u Maju uzmemo titulu!!!JEDAN JE RP7!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA