Delije ne žele devojke na Severu tokom derbija? (FOTO)

Kako se navodi, najvatrenije pristalice crveno-belih žele 5.000 - 6.000 ljudi koji će navijati na derbiju bez obzira šta god bude na terenu

  • 73

Vreme do početka 146. Večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde uveliko teče, a Delije su već tokom meča sa Radničkim iz Niša krenule u opštu mobilizaciju.

Na tribinama ''Marakane'' deljen je letak na kojem se jasno vidi da Delije žele ''Spartance'' na stadionu Partizana kako bi na najbolji mogući način pomogli izabranicima Slaviše Stojanovića da dođu do povoljnog rezultata.

Uz navode da je tribina u Humskoj manjeg kapaciteta, crveno-beli pozivaju navijače koji su maksimalno potivisani samo za navijanje, a da oni koji žele da gledaju fudbal ostanu kući. Takođe, ono što je zanimljivo jeste i apel da ženski deo populacije ne dolazi na sever.

- Ovo nije utakmica gde se dovode devojke, drugarice, braća koja nikada nisu bila na utakmici. Da im se pokazuje i dokazuje nešto. ovo je trenutak kada samo najbolji navijači treba da se dokopaju karte i dokažu da su među 5.000 - 6.000 onih koji će navijati na derbiju šta god da bude - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, 146. Večiti derbi se igra u subotu na stadionu Partizana od 19 časova, a Zvezda pred ovaj meč ima šest bodova viška u odnosu na crno-bele.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    24. april 2014 | 15:39

    SVI NA SEVER! ,DA DOMINIRAMO DA GRMIMO DA BUDE -9 ,DEVOJKE AKO VEC IDETE NA DERBI NEMOJTE DA DOLAZITE U EPI CENTAR!,I NAVIJAJTE KAO PRAVI MUSKARCI OVAJ DERBI MORAMO DA DOBIJEMO! ,AKO NEKI NIJE U MOGUCNOSTI DA ODE NA DERBI A KUPIO JE KARTU PRODAJTE ILI DAJTE NEKOM KARTU KO CE DA NAVIJA ZA SVOJ KLUB! DELIJE SVI NA SEVER!

  • Blok

    24. april 2014 | 13:58

    Niko nije rekao "bez devojaka na severu" nego je receno da ovo nije utakmica na koju treba da povedete svoje devojke, sestre, bracu iz Nemacke i ostale koji nikad nisu bili na utakmici i ne bi ni na ovu dosli iz neke navijacke strasti vec da bi videli taj "cuveni derbi" i slicno. Zbog malog broja karata treba da dodju samo oni koji ce pruzati PUNU PODRSKU SVIH 90 min, bez obzira na rezultat! I naravno da to moze biti i neka devojka, ali se tekst nije odnosio na zene generalno, vec na one koji dovode svoje devojke da bi im pokazali stadion, da bi gledali utakmicu i slicno. Za to imaju sve ostale utakmice u sezoni, ova je navijacki jako bitna i iz tog razloga je upucen ovaj apel. Ne izvrcite vise recenice kako vama odgovara i ne izvlacite stvari iz konteksta

  • navijacica

    24. april 2014 | 16:24

    Uopste ne pise to sto ste stavili u naslovu. Pogresno tumacenje, dragi novinari! Ne voditi devojke i drugarice, a ne devojke navijacice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA