Gagić i Tepić: Bolan poraz, ali moramo dalje! (VIDEO)

Ovo nije uobičajena situacija za Partizan, ali moramo da se skupimo u ovako teškoj situciji i probamo da sledeće godine izborimo Evroligu, rekao je bek crno -belih

  • 10

 Košarkaš Partizana Milenko Tepić rekao je su crno-beli pretrpeli od Cedevite bolan poraz, ali da ekipa mora da digne glavu i sezonu završi na najbolji mogući način.

Partizan je u Kombank areni izgubio od Cedevite sa 81:79 i ostao bez plasmana u finale završnog turnira Jadranske lige, istovremeno i bez učešće u Evroligi sledeće sezone.

- Teško je verovati da nećemo igrati u Evroligi. Bez obzira na sve, moramo da nastavimo dalje, jer sezona još nije gotova.

- Ovo nije uobičajena situacija za Partizan, ali moramo da se skupimo u ovako teškoj situaciji i probamo da sledeće godine izborimo Evroligu-  rekao je Tepić novinarima u Areni.

Ðorđe Gagić je takođe naglasio da su crno-beli morali ranije da prelome meč.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    26. april 2014 | 01:11

    Idemo dalje,glavu gore momci,nema povlacenja,nema predaje !!! Partizan-MIT ili cudo !!! Tako se predstavlja svoja zemlja,bez obzira sto drugi dobijaju sve,a bruka su za Srbiju !

  • Don

    26. april 2014 | 08:26

    "Ðorđe Gagić je takođe naglasio da su crno-beli morali ranije da prelome meč." Prelomio si Đorđe, onom nesportskom greškom, a tvoj brat Tepić nas je dokusurio.

  • Smederevac

    26. april 2014 | 11:22

    Ovo je ispalo super.Sada ova dva Titova blizanca ima da igraju sa nama derbi u Smederevu.Ubice ih Despoti.Zar nije bolje da igraju u Srbiji nego tamo negde po belom svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA