ĐURIĆ: Policija laže! Niko iz Partizana nije organizovao nerede!

Predsednik Partizana izjavio je da nikakvo obaveštenje od MUP-a klub nije dobio povodom informacije od tome da je uprava crno-belih planirala da izazove nerede na stadionu i prekid utakmice

  • 11

Povodom informacije da je beogradska policija osujetila nameru čelnika Partizana da zajedno sa navijačima izazovu nerede i prekid 146. večitog derbija oglasio se i predsednik crno-belih Dragan Đurić koji je demantovao takve navode.

- U poslednjih šest meseci se objavljuju mnoge laži o Partizanu i ovo je jedna od njih. Što se tiče uprave i igrača to nema veze sa istinom, to su laži koje se plasiraju sa određenim ciljem - rekao je za B92 Đurić.

Prvi čovek kluba iz Humske je izjavio da je video informaciju da će policija pretresati članove stručnog štaba i fudbalere, koji bi prema njihovim saznanjima trebalo da unesu pirotehnička sredstva na stadion, ali da on nikakvo obaveštenje od Ministarstva unutrašnjih poslova nije dobio.

- To je mnogo ružno. To su budalaštine, ali se zna zašto se to radi. Mi ne znamo zašto se to radi, ali je sigurno da je cilj svega da se stvori loša atmosfera pred utakmicu. Klub nije dobio nikakvo obaveštenje od MUP-a - završio je predsednik crno-belih u razgovoru za B92.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    26. april 2014 | 16:28

    Djuro siso stara lopovcina si prava !

  • rusofil

    26. april 2014 | 16:23

    Ma jok,to policija radi slucajno..inace,pirotehnika je tabu tema kod nas,osim na marakani gde naravno nema pirotehnike vec je to 3D animacija..

  • Panco

    26. april 2014 | 16:55

    A ovog lazova i lopova u zatvor na nekoliko godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA