RAĆA PETROVIĆ: Drinčićev pogodak je lepši nego moj! (VIDEO)

- Čestitam igračima obe ekipe na fenomenalnoj fudbalskoj predstavi. Veoma bitna pobeda za Partizan, nadam se da će preokrenuti prvenstvo i osvojiti titulu, ima još četiri kola do kraja, 12 bodova je u igri - rekao je posle 146. večitog derbija, bivši igrač Partizana Radosav Petrović

  • 3
Partizan i Crvena zvezda susreli su se po 146. put u Večitom derbiju Foto: Marko Todorović

Crno-beli su u meču sa večitim rivalom, imali podršku nekih od svojih bivših igrača, a među njima je bio i član turskog Genčerbriligija, Radosav Petrović.

Reprezentativac Srbije je posle utakmice prokomentarisao da je ovo veoma bitna ekipa za crno-bele, jer i dalje imaju nadu da mogu da odbrane titulu.

- Veoma bitna pobeda za Partizan, nadam se da će preokrenuti prvenstvo i osvojiti titulu, ima još četiri kola do kraja, 12 bodova je u igri. Tek večeras sam shvatio koliko je teško gledati derbi sa strane - rekao je Petrović, a potom se osvnruo i na majstoriju Nikole Drinčiča:

- Zaista fenomenalan pogodak. Lep je i gol Kojića, ali je Drinčićev zaista majstorija. Mislim da je sigurno lepši od onog mog gola koji sam postigao pre nekoliko godina - rekao je Petrović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sb.sb

    27. april 2014 | 10:44

    vrati se legendo da punimo zvezdu!

  • Vrach

    27. april 2014 | 12:52

    Ovaj covek nema blage o fudbalu. Preko Toletovih menadzera je zaigrao na ostrvu, kroz reklamu u repki I ostalo. Ja mu ne bih da cetiri ovce da cuva na nekom proplanku. I pazi kad se seca svog gola. Komedija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA