VUJOŠEVIĆ: Nismo izgubili od Cedevite zbog mog sukoba s Čovićem!

- Nećemo dozvoliti da budemo svedeni na drugi klub iz Beograda * Vidim da ima sredstava za još nešto, osim za bolesnu decu. Interesantno je da Beograd želi Fajnal-for, baš onda kada Partizan neće igrati u Evroligi * U ovoj zemlji deo novinara nema hrabrosti da postavlja pitanja kad se pretresaju igrači Partizana

  • 39

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da poraz od Cedevite u polufinalu Jadranske lige ne može da baci senku na sve što je klub uradio prethodnih godina i poručio da crno-beli neće dozvoliti da budu svedeni na drugi klub iz Beograda.

On je istakao da se ne slaže s ocenama da je klub ispao iz Evrolige zbog njegovih sukoba s predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem.

NEĆEMO BITI DRUGI KLUB IZ BEOGRADA

Vujošević je najpre obećao da će klub učiniti sve da naredne sezone, ipak, zaigra u Evroligi, ali da ne treba biti nerealni optmista.

- Najviše mi je žao naše publike koja se navikla na Evroligu, ali nisu ni druga takmičenja za potcenjivanje, iako je Evroliga za klasu iznad ostalih.

- Videli smo ove sezone koliko uspeh u Evrokupu može da bude glorifikovan - rekao je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

PARA IMA ZA SVE OSIM ZA BOLESNU DECU

Prema njegovim rečima, kao čoveku iz košarke, drago mu je što se Beograd kandidivao za domaćina kvalifikacionog turnira Evrolige, kao i za Fajnal-for.

- Međutim kao građanin imam neka pitanja. Sve mi to liči na onu narrodnu pesmu: "Ajde Jano kuću da prodamo, kuću da prodamo, samo da igramo.

- Vidim da ima sredstava za još nešto, osim za bolesnu decu. Takođe, interesantno je da Beograd želi Fajnal-for, baš onda kada Partizan neće igrati u Evroligi-  naveo je Vujošević.

Vujošević je istakao da sudbina Partizana ne može da zavisi od jedne lopte.

- Znate, u jednu loptu mogu da stanu mnoge dobre i loše stvari, ali sudbina kluba ne može da zavisi od putanje te jedne lopte.

- Moramo sve da izdržimo i budemo spremni. Nema kukanja nad sudbinom srpske košarke, ne slažem se s ocenom da smo izgubili zbog previše trošenja moje energije na sukob s Nebojšom Čovićem - poručio je on.

- U ovoj zemlji deo novinara nema hrabrosti da postavlja pitanja kada se pretresaju igrači Partizana i puštaju priče o navodnim prekidima utakmice i to od onih, koji su zaista prekidali mečeve - zaključio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    29. april 2014 | 16:07

    Alo bre pa covek je surovo realan,a to sto jedini u ovoj zemlji ima m...a da kaze sta se radi u ovoj propaloj drzavi i sto to vama pecurkancima smeta,sta da se radi,pa pogledajte derbi ,devet igraca bam je imalo oko i preko trideset godina,a dug 60 miliona,alo zemljaci ajde da mi neko pametan objasni kako uopste postojite,ajde cekam odgovor

  • Duki

    29. april 2014 | 16:04

    Dule majstore, vise od pola Srbije je uz tebe, a uskoro ce ih biti i vise. I ovi sto pljuju po tebi brzo ce uvideti gde su zaglibili, ali bice kasno - kosarka ce se igrati na nekom drugom mestu. Samo polako videce se sve.

  • Srbo kabadahic

    29. april 2014 | 13:44

    Bolesnik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA