SA KONJA NA MAGARCA: Nereida posle Ronalda završila u "drugoj ligi" (FOTO)

Španska manelenka i bivša devojka zvezde Reala trenutno u vezi sa malo poznatim Portugalcem, Gonzalom Kinazom

  • 0

Sinoć ste imali priliku da pročitate (i vidite!) šta radi Rafaela Fiko, eks-devojka Kristijana Ronalda. Sada pročitajte (i ne propustite da vidite!) gde je još jedna njegova čuvena bivša devojka... Nereida Galjardo postala je poznata celom svetu po romansi sa Ronaldom. Kada je CR7 igrao za Mančester, činilo se da će ga španska manekenka odvesti i pred oltar.

Ipak, veza je pukla, a Nereidi nije pomoglo ni što se Ronaldo preselio u njenu domovinu Španiju. Od tada, se malo toga čulo o zanosnoj devojci sa Majorke.

Ipak, pre nekoliko dana opet je došla u fokus javnosti. Primećena je na utakmici portugalskog drugoliogaša Desportiva Aveša protiv Moreirensea. Ubrzo je provaljena Nereidina tajna. Već neko vreme je u vezi sa fudbalerom Aveša, Gonzalom Kinazom. Nereida je već neko vreme udata za biznismena Pedra Sapatera, ali mediji pišu da je pred bračnim brodolomom, jer se više ne slaže sa mužom.

- Jedna od mojih fantazija je da imam seks u avionu, ali moj dosadni muž to ne želi - izjavila je nedavno Nereida.

Reklo bi se "sa konja na magarca". Naravno, ne mislimo ni da je Ronaldo konj, ni da je Kinaz magarac, ali opet... Nereida svakako ne može da bude zadovoljna što je sada u drugoj ligi Portugalije umesto na Santjago Bernabeu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA