Đurđić i Mudrinski podržali Danija Alveša! (FOTO)

Posle Nejmara, Balotelija, Suareza i ostalih, dvojica srpskih internacionalaca iz Grojter Firta su se fotografisali jedući bananu kao deo podrške fudbaleru Barselone

  • 4

Fudbaler Barselone Dani Alveš je pokrenuo pravu lavinu kada je pojeo bananu koju mu je dobacio jedan navijač Viljareala aludirajući na njegovu boju kože. Ovim svojim potezom ujedinio je čitav svet u borbi protiv rasizma na fudbalskim stadionima i pokrenuo takozvanu akciju "Svi smo mi majmuni".

Odmah nakon ovoga podršku su počele da mu pružaju kolege iz cele Evrope koji su počeli da se fotografišu dok jedu banane poput Balotelija, Suareza, Nejmara, a sada su im se pridružila i dvojica Srba iz Grojter Firta - Nikola Đurđić i Ognjen Mudrinski. Njih dvojica su se fotografisali sa još trojicom saigrača jedući već pominjano voće.

Veliki obračun sa rasizmom očigledno je počeo, jer je navijač koji je bacio bananu Alvešu doživotno proteran sa stadiona, dok je vlasnik LA Klipersa koji je izjavio da ne želi da se njegova devojka druži sa ljudima tamne puti doživotno izbačen iz košarke.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA