NIKOLIĆ: Uvek gostujemo timovima kojima je meč sa Partizanom presudan

- Mnogo toga zavisi od našeg pristupa i bilo bi katastrofalno da kiksnemo posle dobijenog derbija - rekao je trener Partizana dan pred utakmicu sa Donjim Sremom

  • 4

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić smatra da je Donji Srem u prošlosti bio neprijatan protivnik crno-belima i naveo da tim iz Pećinaca kvalitetom zaslužuje bolji plasman na tabeli.

- Ukoliko Partizan želi da odbrani titulu, moramo da odigramo na gornjoj granici mogućnosti i da pobedimo. Donji Srem je veoma neprijatan rival. Partizan se u to uverio više puta. Mnogo toga zavisi od našeg pristupa i bilo bi katastrofalno da kiksnemo posle dobijenog derbija - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u sportskom centru Teleoptik.

Crno-beli su prošledeljnom pobedom od 2:1 nad Crvenom zvezdom prišli večitom rivalu na tri boda zaostatka.

- Na talasu dobrog raspoloženja i puni samopouzdanja koje imamo posle toliko željene pobede, idemo u Novi Sad. Nekako nam se ovog proleća nameštalo da uvek gostujemo timovima koji u tom trenutku igraju presudnu utakmicu. Uglavnom u borbi za opstanak i nije lako igrati takve utakmice. Njihov broj bodova ne prati njihov kvalitet igre - objasnio je trener šampiona Srbije.

Nikolić nije želeo ni da se bavi nedavno objavljenim informacijama da se za igrače crno-belih Danka Lazovića i Nikolu Drinčića interesuje atinski AEK.

- Naravno da se pravi projekcija za sledeću sezonu, ali se transferi ne obavljaju u štampi već u tišini na poslovan način. To su igrači koji su i dalje pod ugovorom, ali je rano sada se baviti time u trenutku kada se borimo za titulu, sve misli su nam usmerene ka borbi za bodove - kazao je Nikolić.

On je dodao i da se štoper Miloš Ostojić oporavlja od povrede i da će biti u konkurenciji za tim na narednim utakmicama.

Meč 27. kola Superlige Srbije između Donjeg Srema i Partizana igra se u subotu od 17 sati u Novom Sadu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka ceka titulu !

    2. maj 2014 | 17:17

    Mnogo si se ti raspricao... Cuti i treniraj te igrace , dok nisi bio tu gdje si sad pricao si protiv Zvezde i partizana sad odjednom druga prica... Gade mi se ljudi kao ti... NEK GRMI JAKO ZVEZDA SAMPION!

  • Kosta Pećanac

    2. maj 2014 | 18:22

    Da nije Vučić kriv ili Ćora cia bia... Kme kme kme

  • Petar Pavlovic

    2. maj 2014 | 22:16

    Stvarno je glup ovaj Partizanov tzv trener.Uvek mu nesto fali i smeta.Glupan!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA