Nikolić: I dalje ne odustajemo od titule!

- Idemo dalje. Dokle god postoji teoretska šansa za titulu, mi ćemo da se borimo - rekao je posle pobede nad Donjim Sremom trener crno-belih

  • 9

Fudbaleri Partizana zabeležili su pobedu na gostovanju protiv Donjeg Srema rezultatom 5:0 i tako ostali u trci za titulu.

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je utakmica protiv Donjeg Srema bila teška, uprkos ubedljivoj pobedi od 5:0, kao i da ekipa nije odustala od odbrane titule.

- Posle emotivnog pražnjenja u derbiju, igrali smo protiv nezgodne ekipe, koja po kvalitetu nije zaslužila da se bori za opstanak. Odigrali smo dobru utakmicu. Možda smo mogli da damo još neki gol, ali nije u redu da budeš nezadovoljan posle pobede od 5:0 - rekao je Nikolić novinarima posle utakmice i dodao:

- Ova utakmica je bila izuzetno teška, jer se igrala posle derbija. Uspeli smo da povedemo na vreme i sve je posle bilo lakše. Igrači pokazali da imaju energije, naročito oni koji su ušli sa klupe  Svi su bili dobri, podigli su ritam utakmice kad je bio u padu. Idemo dalje. Dokle god postoji teoretska šansa za titulu, mi ćemo da se borimo. Borićemo se dokle god ima šanse - rekao je Nikolić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanjica

    3. maj 2014 | 23:12

    Vi već imate titulu . To je titula šampiona u kmečanju! Sledeće godine da je odbranite!

  • Duškodugousko

    3. maj 2014 | 23:50

    Kako se zove onaj lovac sto ga Duško dugousko uvek izradi?

  • Kosta Pećanac

    3. maj 2014 | 23:04

    Ćelavi prepotenko Ne pitaš se ništa najuriće te glodari.Zameniće te fadilj vokri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA