Divljački potez Dijega Košte nije kažnjen ni žutim kartonom! (VIDEO)

Naturalizovani Španac bio je frustriran zbog nemoći da pomogne svom timu i udario je jednog protivničkog igrača što je na njegovu sreću promaklo glavnom arbitru

  • 2

Fudbaleri Atletiko Madrida su porazom od Levantea zakomplikovali svoju situaciju uoči poslednja dva kola Primere, a loš rezultat u Valensiji je nateže padao Dijegu Košti koji je isfrustriran zbog svoje nemoći da nešto učini i pomogne timu načinio nesportski potez za koji nije na njegovu sreću kažnjen.

Naturalizovani Španac je u jednom duelu na sredinit terena sa Muhamedom Sisokom prvo udario glavom reprezentativca Malija, a nakon što ga je ovaj odgurnuo pokušao je da iznudi crveni karton, a kada ni to nije uspelo uštinuo je Sisoka.

Na njegovu sreću sudija nije video ovaj incident te je tako rođeni Brazilac prošao nekažnjeno za ovaj u najmanju ruku nefer potez, a mogao je da ostavi svoj tim na cedilu uoči poslednja dva kola Primere u kojima će se odlučivati šampion Španije da je zaradio isključenje.

Da Košta ima problem sa temperamentom mogli smo da vidimo i na meču polufinala Lige šampiona kada je izvodio jedanaesterac, kada je pokušao da ga dekoncentriše Branislav Ivanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnik

    4. maj 2014 | 20:25

    Kako mi je drago što mu je ovaj lupio vaspitnu!Umišljeni Dijego!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA