NIKOLIĆ: Za mene su kolege i igrači svetinja!

Trener crno-belih nije želeo da nastavlja sukob sa strategom Rada Stevanom Mojsilovićem i orijentisao se na priču o svom timu i izazovima koji su pred njim

  • 4

Dobra atmosfera je bila u utorak na treningu Partizana, dva dana posle utakmice protiv Donjeg Srema i ubedljive pobede, a zadovoljstvo zbog rezultata, a možda još više zbog igre moglo je da se očita i na licu trenera Marka Nikolića.

- Dobra igra Partizana, efikasna iznad svega, očigledno je kada smo mnogo efikasniji kada smo psihološki rasterećeni. Utakmica je bila dobra, kontrolisana, na momente atraktivna, ali ona je već arhivirana. Pred nama su još tri meča do kraja prvenstva u koje ulazimo sa istim ciljem kao i do sada, da zabeležimo sve tri pobede - rekao je Nikolić i dodao:

- Mi smo čitavo proleće igrali sa opterećenjem, išlo smo da tako kažem iz jednog malog rata u drugi. Bili smo izranjavani sa dosta rotacija u timu, ali to je sve iza nas. Sada smo posle 12 kola ovog proleća osvojili nekih pet bodova više nego jesenas u isto vreme što nažalost nije dovoljno za prvo mesto. Mi ćemo se boriti do zadnjeg kola dokle sve postoji matematička šansa.

Dobre igre i efikasnost Nemanje Kojića koji je posle gola u večitom derbiju, tri puta za samo 17 minuta savladao golmana Donjeg Srema, raduju posebno šefa stručnog štaba crno-belih, ali bude i žal zato što je ubojiti napadač zbog povrede odsustvovao dugo sa terena i nije bio na raspolaganju na početku prolećne polusezone.

- Nemanja Kojić zasluženo je sada u prvom planu. To je plod njegovog predanog rada u periodu oporavka od povrede. Njegov mentalitet nikada nije dolazio u pitanje, a sada je ne najbolji mogući način dobio satisfakciju.

- Svi igrači su u Novom Sadu ušli dobro u meč što je pozitivno, jer se vidi njihova želja kada ulaze sa klupe pri rezultatu 2:0 da se dokažu. Da smo imali Kojića svakako bismo imali i opciju više u napadu koja bi nam dobro došla u pojedinim situacijama - rekao je strateg kluba iz Humske i dodao da veruje da bi moglo da bude iznenađujućih rezultata u poslednja tri kola.

- Ja ne očekujem ništa od Zvezde, niti sam se bavio time, niti analizom njihovih utakmica i time šta oni rade. Koncentrisan sam samo na Partizan i predstojeće tri utakmice. Nepredviđeni rezultati se dešavaju, to smo mogli da vidmo u poslednja tri dana, pa ne vidim da tako nešto i ne može da se dogodi i kod nas.

Pažnju medija je proteklog vikenda okupiralo i prepucavanje između njega i trenera Rada Stevana Mojsilovića, koji je nakon meča protiv Crvene zvezde izrekao niz ružnih reči na račun trenera Partizana, ali Nikolić nije želeo da dalje širi priču o tome, rekavši da nema komentar i da su za njega kolega i igrači svetinja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nolan Smit

    6. maj 2014 | 14:52

    Trenerska prevara hahha...kad smo kod prevare i namestanja..najveća nameštaljka prvo kolo novi pazar na lavoru(ubedljivo najveća ako ima veća baš bih voleo da mi neko kaže)a ako ste toliko dominantni što ih niste pobedili u pazaru pa našeg deliju Lalatovica a grobari?ne ne ne vučić,cia bia marsovci tole majstore pa tole lopove hahahahaha lecite se

  • Žika

    6. maj 2014 | 14:37

    Ćelavi prepotenko

  • Alpski Srbin

    6. maj 2014 | 14:57

    Sarlatan i celavi prepotenko, kupio fudbalsku diplomi na bazaru u Pristini...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA