Ovako bi izgledala reprezentacija Brazilaca nedovoljno dobrih za Skolarija!

Na Svetskom prvenstvu u Brazilu nećemo gledati Kaku, Ronaldinja i Robinja, a evo koga je sve Skolari izostavio sa spiska

  • 13

Felipe Skolari je objavio spisak igrača koji će nastupati za Brazil na predstojećem Svetskom prvenstvu. Odmah nakon njegovog objavljivanja krenule su kritike na račun iskusnog stručnjaka, zbog izostavljanja nekolicine fudbalera za koje se očekivalo da će nastupati na Mundijalu.

Skolari je sa spiska izostavio Ronaldinja, Kaku, Robinja, Lukaša Muru i još dosta igrača, a evo kako bi izgledao tim od igrača koji se nisu našli na Skolarijevom spisku.

Na golu bi bio Helton (Porto), bedem ispred njega bi činili Felipe Luiz (Atletiko Madrid),  Miranda (Atletiko Madrid), Markinjos (PSŽ) i Rafinja (Bajern Minhen). Za organizaciju igre bi bili zaduženi Kaka (Milan), Ronaldinjo (Atletiko Minerio) i Kutinjo (Liverpul), dok bi u samom špicu igrali Lukaš Mura (PSŽ), Robinjo (Milan) i Pato (Sao Paolo).

Zaista jedan impresivan tim, koji će ovo veliko takmičenje morati da prati kraj malih ekrana, a Skolariju ostaje da veruje u svoj izbor i da ga rezultatima opravda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

http://www.telegraf.rs/teme/mundijal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA